Bli funktionär

Din uppgift 

Din uppgift som ledare och tränare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Du gör oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar.


Din uppgift som värd/servicevärd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Din uppgift som receptionist

Du är ansiktet utåt då du är den första som motionärer möter när de kommer till oss. Ett leende och ett hej gör att motionären känner sig sedd och välkommen. Du är den som får motionären att känna sig som hemma. I din roll ingår kassahantering, medlemssystem, boka/avboka pass/gyminstruktion, vara glad och trevlig m.m.

 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.


Ansök om att bli ledare eller tränare

F&S Uddevalla rekryterar ledare två gånger per år, under våren och hösten.


Ansök om att bli värd eller receptionist

Vill du bli värd eller receptionist? Gör en intresseanmälan. så kontaktar vi dig för en intervju.


Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.


Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare, värd eller receptionist? Ställ dina frågor till vårt kansli på info@uddevalla.friskissvettis.se.