Hitta din träningslust hos oss

F&S Tyresö är en luftig träningsanläggning på 2.400 kvm fördelat på två våningsplan. Hos oss kan du träna allt från kondition och rörlighet till styrka och teknik. Vi har totalt 6 st hallar; två för gruppträning av olika slag, en för cirkelgym, en indoor walking, en spinning och en för Yoga. När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning.

I vårt 500 kvm stora gym kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara pass. Gymmet är fördelat på två plan: på nedre plan hittar du Cirkelgym och Cardiomaskiner och på övre plan funktionell träning och fria vikter. Behöver du tips och inspiration i din gymträning finns våra tränare tillgängliga för bokning eller på plats under särskilda tider. Omklädningsrum med dusch och fin bastu finns, ta med eget hänglås till våra skåp. 

Vi har också ett utegym som är öppet under våra ordinarie öppettider. När du ska träna anmäler du dig i receptionen.

Parkering:  Du parkerar två timmar gratis i garaget precis utanför anläggningen. Tryck på gröna knappen så får du en lapp, lägg den i bilen men ta med dig den lilla lappen som innehåller koden till dörren. Vill du parkera längre kostar det 12 kr/timmen och du betalar enkelt med kort.

 

Schema för F&S Tyresö

 

Funderar du på att bli medlem?

I vår välutrustade multihall har du möjlighet att träna styrka, kondition, balans och rörlighet. Gillar du gruppträning så kan du välja på 90 pass i veckan. Välj det träningskort som passar dig bäst och köp det här - direkt online.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi