Vi behöver bli fler

Nu söker vi Dig

Kanske är du intresserad av att sitta i Friskis&Svettis Svenljungas styrelse?

Där du  kan vara med och påverka föreningen från insidan. Känner du att det är något för dig eller har frågor. Hör av dig till
Susanne i valberedningen. susannepettersson64@gmail.com

 

Kanske vill du vara värd?

Som värd möter du motionärerna och hälsar de välkomna till passet. En viktig uppgift! Prata med någon av oss funktionärer så lotsar vi dig rätt.

friskisochsvettis.svenljunga@gmail.com

Eller är du mer intresserad av att sprida rörelseglädje?

Då kan ledare vara något för dig. Prata med Cathrin S eller någon annan ledare om du ärintresserad eller bara har frågor.

Friskis&Svettis har riktigt bra ledarutbildningar.

cathrin.sjoblom@gmail.com

Våra fantastiska ledare!

Våra fantastiska ledare!

Ledare och funktonärer, utan dem vore det inte möjligt.

Läs mer

Engagera dig

Friskis&Svettis finns tack vare ideellt engagerade ledare, tränare och värdar. Välkommen med din ansökan om du älskar att inspirera människor och vill göra skillnad på riktigt.

Friskis&Svettis finns tack vare ideellt engagerade ledare, värdar och andra funktionärer.

Som funktionär i Friskis&Svettis är du en del av någonting stort. Vare sig du inspirerar till träning, välkomnar medlemmar eller hjälper till på annat sätt är du värdefull.

Tillsammans med alla funktionärer förverkligar du Friskis&Svettis idé om lustfylld träning för alla. I gengäld får du menskap, inspiration och utbildning, fri träning och en rolig och utvecklande fritid. Du måste inte veta exakt vad du vill göra, men fundera på varför du vill engagera dig.