Aktuellt

Hej alla Friskisar!

Nu kör vi sommarschemat så kika in och kom förbi på en svettig och härlig stund!

Varmt välkomna!

Onlineträning

Vi har nu länkat till onlineträningen Friskis Play som Friskis&Svettis Riks erbjuder. Kika uppe till vänster så hittar du rubriken "Onlineträning". Det finns material som är gratis och exklusivt material för dig som är medlem. Mejla till info@svedala.friskissvettis.se och bifoga bevis på din betalning så återkommer vi med inloggningsuppgifterna. Vi bytte lösenord den 1 juli, så om du vill ha tillgång fortsättningsvis mejla oss så får du det nya lösenordet.

Schemaförändringar och andra nyhter

Utefysen på onsdagar 18.30 i Torup fortsätter sommaren ut. Vi samlas nere på stora parkeringen vid bommen mot motionsspåren. Utefys påminner lite om cross men vi springer inte utan är på samma plats vilket gör att alla kan vara med.

Varmt välkomna! 

-------------------------------------

Uppdatering 10 december

Med tanke på de riktlinjer som gäller från 14 december har vi idag utvärderat vår verksamhet och i och med de åtgärder vi har gjort tidigare uppfyller vi dessa.

Folkhälsomyndighetens föreskrifter och nationella allmänna råd gäller i hela landet från den 14 december och tills vidare. 

Vissa av råden gäller specifikt för idrottsrörelsen och innebär att personer födda 2004 eller tidigare kan träna på ett sätt som minimerar risken för smitta om de:
1. Håller avstånd till varandra
2. Inte delar utrustning med varandra
3. När det är möjligt genomför aktiviteten utomhus
4. Undviker gemensamma omklädningsrum
5. Reser till och från aktiviteten individuellt
6. Utför aktiviteten i mindre grupper

Så tvätta händerna, håll avstånd och glöm inte att röra på dig.
Välkommen till Friskis!

Uppdatering 22 november

Det är svåra tider vi lever i och vi i Friskis&Svettis Svedala har beslutat att fortsätta erbjuda inomhusträning med följande förändringar från måndag 23 november och fram till terminsavslutet söndag 13 december:
- Max 20 personer på Kyrkskolan, Klågerupsskolan och i Kuben i Bara
- Max 10 personer i Aggarpshallen
Principen "Först till kvarn" gäller även fortsättningsvis för inomhusträningen.

Vi kommer att pausa juljympan och hoppas att kommer kunna erbjuda inomhusträning när vårterminen börjar måndag 11 januari. 

Utomhusträningen i Torup fortsätter precis som vanligt, men vänligen notera att Torups Friluftsanläggning från och med måndag 23 november är stängd så planera för att du inte längre har tillgång till toaletter och möjligheten att låsa in saker under passet.

Håll ut, håll i och håll avstånd!

Updatering 16 november:

Vi förstår att du har många frågor med anledning av de nya restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten gick ut med idag. Friskis&Svettis Riksorganisation och föreningar runt om i landet tittar nu närmare på beskedet och återkommer med besked så snart som möjligt. 
Titta gärna in på vår onlineträning, där finns vi alltid❤️

https://www.friskissvettis.se/Traning/Onlinetraning

Updatering 3 november:

Vi följer rekommendationer från Friskis&Svettis Riks och har därför beslutat att ytterligare begränsa antalet personer i lokalen och från och med imorgon onsdag 4 november gäller max 30. Detta gäller på Kyrkskolan, Klågerupsskolan och i Kuben i Bara. I Aggarpshallen är begränsningen 20 personer.
Principen "Först till kvarn" gäller.

Vi förbereder också för att kunna hålla fler av våra pass utomhus. Mer info kommer när det blir aktuellt.

Uppdatering 28 oktober:

Vi på Friskis&Svettis Svedala fortsätter hålla igång vår träning de närmaste tre veckorna då både Folkhälsomyndigheten och Region Skåne påtalar vikten av att ta hand om sin hälsa och nyttan av fysisk aktivitet. Träningsanläggningar har fortfarande inga direktiv att stänga ner och Svedala kommun uppmanar föreningarna att avstå från att genomföra idrottsträningar, matcher och tävlingar för utövare som är födda 2004 eller tidigare. Friskis&Svettis bedriver motion och vi kan utöva denna motion med avstånd från varandra. 

Vi uppmanar därför våra motionärer att följa dessa uppmaningar:
- Känner du dig minsta krasslig, stanna hemma!
- Undvik att socialisera med andra motionärer inne i lokalen utan gör det utomhus istället.
- Använd handspriten vi erbjuder både när du kommer och går.
- Kom ombytt och byt bara till inomhusskor och håll avstånd när du byter skor och rör dig i lokalen före och efter passet, liksom under passet.
- Duscha hemma.
- Under passet håll dig till en plats i lokalen.
- Vi kommer inte längre att erbjuda några mattor/sittunderlag för övningar på golvet. Behöver du en sådan, ta med en egen som du bör ha spritat.

Vi har några schemaändringar som gäller fram till 17 november eller längre.
- Onsdagar på Kyrkskolan ställs in
- Kristinas pass på torsdagar på Kyrkskolan kommer att få vikarier och hennes söndagspass i Aggarps ställs in resten av terminen.

Dessutom har vi begränsat antalet personer i lokalen till 40. Detta gäller på Kyrkskolan, Klågerupsskolan och i Kuben i Bara. I Aggarpshallen är begränsningen 20 personer.
Principen "Först till kvarn" gäller.

Tillsammans klar vi det här. Håll i, håll ut och tack för er förståelse!

Frågor och svar om Corona hos Folkhälsomyndigheten.

 

Nytt samlingsställe i Torup

Från och med april har vi samling utomhus vid Torups Friluftsgård innan alla våra pass. Löppassen och crossen samlas nedanför trappan och stavgången ovanför. Alltså på våra vanliga platser men utan första anhaltn inomhus.

Varmt välkomna!

Här hittar du schemat >>!

Från och med hösten 2019 erbjuder vi studentrabatt för dig med Student- eller Mecenatkort.

Se våra priser >>.

Är du nyinflyttad i kommunen kommer du få ett utskick i din nya brevlåda som ger dig möjligheter att träna gratis hos oss två veckor från ett datum som du själv väljer. Varmt välkomna till oss!

Håll dig uppdaterad!

Du som vill ha information från oss kan anmäla dig till vår mejlgrupp. I de här mejlen kommer vi att informera om till exempel om terminsstart, säsongsjympa, ändringar i schemat.Gå till nästa sida och skriv in din e-postadress. Notera att du sedan måste godkänna att du vill vara med.

Anmäl dig till vår mejlgrupp

OBS! Vi har problem med att anmäla sig till mejlgruppen via länken ovan, men skicka ett mejl till info@svedala.friskissvettis.se så lägger vi till dig till mejlgruppen och motsvarande om du inte längre vill ha våra informationsmejl mejla till oss att du vill bli borttagen från mejlgruppen så fixar vi det.

Sista veckan på terminen har vi endast en ändring: på torsdag kommer Anneli till Aggarp med sitt DansFusion
Sista veckan på terminen har vi endast en ändring: på torsdag kommer Anneli till Aggarp med sitt DansFusion
Sista veckan på terminen har vi endast en ändring: på torsdag kommer Anneli till Aggarp med sitt DansFusion
Sista veckan på terminen har vi endast en ändring: på torsdag kommer Anneli till Aggarp med sitt DansFusion
Sista veckan på terminen har vi endast en ändring: på torsdag kommer Anneli till Aggarp med sitt DansFusion

Inspiration