Smart träning som passar alla

EGYM är en gymcirkel med 8 maskiner av märket EGYM, det senaste inom träningsutrustning för styrketräning. Maskinerna anpassar sig automatiskt efter just din nivå och vad du behöver. Att träna med EGYM är enkelt, snabbt och roligt. Programmen kan utföras av alla, från nybörjare till erfaren gymmare. Första gången ställs maskinerna in efter dig och din nivå och därefter anpassar maskinerna sig automatiskt efter din längd och dina mål. När du blir starkare känner EGYM detta och motståndet ökas

Så tränar du med EGYM

Det är lagom att göra två varv i cirkeln. Varje varv tar 15 minuter. När du blippar ditt EGYM-armband ställs maskinen automatiskt in efter dig. Maskinerna är synkroniserade så att alla som tränar i cirkeln byter samtidigt, även om du tränar på egen hand. 

Den tydliga displayen hjälper dig att hålla bra tempo och utförande genom att du följer en bana. De känner till och med av när du blivit starkare! Då ökas motståndet.
Du kan också följa dina framsteg i en app om du vill.

Vi hjälper dig att komma igång

Första gången kommer du att tillsammans med en av våra tränare genomgå en så kallad "Onboarding" då vi registrerar dig i systemet, skapar en profil och ser till att du får rätt inställningar och förutsättningar för att nå dina mål. Vår Smart hub (en stor digital pekskärm med kamera) mäter din längd och sedan fortsätter Onboardingen med styrketester i varje maskin.
Efter det är du redo att köra igång!

Du bokar tid för Onboarding i Zoezi-appen eller i vår reception.