Friskis&Svettis Nybro

Vår anläggning på Grönadalsgatan består av fräscha lokaler med ca: 1300m2 träningsytor på ett våningsplan. Hos oss kan du träna allt från kondition och rörlighet till styrka och teknik. Vi har tre hallar för gruppträning. I vårt gym finns utrustning som passar de flesta oavsett kroppsstorlek, ambitions- eller träningsnivå. Maskinerna är lätta att ställa in och behagliga att jobba i. Behöver du tips och inspiration i din gymträning finns våra tränare tillgängliga för bokning. I våra omklädningsrum finns förutom duschar även bastu. Läs mer om Friskis Nybro här.

Friskis&Svettis Kalmar City

I vår stora anläggning i Kalmar hittar du nästan 3000m2 träningsglädje. Vi har 7 gruppträningshallar och ett modernt välutrustat gym med fria vikter, klassiska gymmaskiner, en stor Cardiopark och vår stora träningsnyhet Smart gym, en gymcirkel med åtta maskiner av märket E-gym som automatiskt ställer in sig efter din längd och styrkenivå, känner när du blir starkare och anpassar motståndet. Vi erbjuder ca 100 gruppträningspass varje vecka med Kalmars bästa ledare. Kalmar City är öppet dygnet runt. Läs mer om Friskis Kalmar här.

Friskis&Svettis Kalmar Snurrom

I vårt kvartersgym i bostadsområdet Snurrom kan du träna individuell träning i gymmet, hänga med på ett utepass eller löppass på vackra Värsnäs. på 280m2 har vi samlat allt du behöver för din träning; fria vikter, maskiner, kabeldrag, funktionell yta och cardiomaskiner. Snurrom är öppet 06-22 alla dagar, du blippar in dig med ditt friskiskort. Individuella omklädningsrum med möjlighet till dusch så klart. 

Information om erbjudandet

- Medlemsavgift för både Kalmar och Nybro tillkommer, 300kr/år

-Erbjudandet gäller för dig som ej har aktivt träningskort idag.

Övriga aktuella rabatter kan ej läggas på detta pris