• Spring i benen
  • Frisk luft
  • Tävla & vinn

Tävla & vinn ett träna ute-kort

Just nu tävlar vi ut ett gäng träningskort som gäller för vår uteträning. I kortet ingår träning tillsammans med alla våra löpgrupper som utgår från Vrinnevi, Folkparken, Svärtinge och Söderköping. Dessutom får du tillgång till vår träningsapp Friskis Go där du hittar massor med träning för hemmabruk. 

 

I potten finns totalt 5 st träningskort att tävla om och det är både årskort och 6-månaderskort. Värdet för ett träningskort är 600-1000:-. 

Medlemsavgift betalas av vinnaren. 

För att tävla deltar du i Friskisquizet som du hittar här>>

 

Tävlingen pågår t.o.m. 6 juni 2022 och vinnarna kontaktas och presenteras den 7 juni. 

Spela video

Vår uteträning

I träningskortet för Träna ute ingår alla våra löp- och crosspass. Tillsammans med en ledare får du pepp och inspiration tillsammans med andra och dessutom bra tekniktips och en skön gemenskap. 

Våra löpgrupper Har fokus på distans eller kvalitet och i passet Cross varvar vi löpning med olika styrkestationer i en riktigt bra all round-mix. Passen finns i olika intensiteter och nivåer med allt från löpning soft för dig som vill komma igång med löpning till Löpning långdistans där vi matar på med långa sträckor på mellan 1-2 mil. 

Mer än bara löpning

Utöver det dagliga ordinarie utbudet av löppass anordnas titt som tätt olika löparutflykter och roliga happenings. Till exempel utflykter till Ågelsjön eller Friskis Backyard. 

Hitta oss ute!

När vi kör våra Löp- och Crosspass har vi följande startplatser (dessa finns alltid angivna i schemat):

Folkparken- Vi samlas på parkeringen vid krematoriet. 
City- Vi samlas vid incheckningen på övre plan. 
Vrinnevi- Vi samlas vid vår entré.
Söderköping- Antingen SOK-stugan eller Skidklubbens klubblokal, Petersburg. 
Svärtinge- Parkeringen vid Billbäcks arena