Bli en av oss

Vill du bli funktionär?

Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Du har tiden, engagemanget och lusten, och ett inspirerande värdskap/ledarskap. Du har varit medlem en tid, känner till och gillar vår träning och delar våra värderingar.

Funkis – världens viktigaste uppdrag
Det finns olika uppdrag man kan ha som funktionär. Alla uppdrag ger dig ett träningskort under den tid som ditt uppdrag varar.

Din uppgift som ledare
Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

För att bli ledare hos oss går man igenom en rekryteringsprocess (innefattar uppvisning av ett minipass samt ett taktprov). Nästa steg är ledarutbildning som sker i två steg.
Steg två är beroende på vilken träningsform man ska rikta in sig på. När man blir ledare hos oss åtar man sig att leda ett pass i veckan.

Din uppgift som värd
Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Som passvärd assisterar du på ett pass, hjälper ledaren med musiken, hjälper till om någon behöver hjälp.
Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor, håller snyggt i lokalerna 
och ser till att sopor är tömda och att det ser fint och välkomnande ut. Med ett leende och ett hej kommer man långt!

Vill du veta mer eller anmäla intresse? Mejla camilla.a.berglind@skovde.se eller kristinasundberg5@gmail.com eller haffa vilken värd/ledare som helst.
Välkommen till ett glatt gäng

Styrelseledamot
Som invald i Styrelsen så åtar man sig att närvara och att vara engagerad och påläst på Styrelsemöten, ca 1 ggr / månad. Extra insatt tid kan tillkomma.

Alla uppdrag börjar med att man lämnar in en intresseanmälan! Men det är inte bara jobb och måsten, det ger också en massa roligt. Fester och upptåg lite nu och då. Och så träning så klart! Och vad du än gör i föreningen så är du viktig. För det är du som gör föreningen.