Läs mer om våra åldersgränser här

Ta med bebisen på gymmet

Du kan ta med dig bebisen in på gymmet måndag-fredag mellan 13.00-15.00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol, barnvagnsinsats eller liknande. Vill du ta med bebisen på pass så erbjuder vi bebistillåtna pass; Core soft och Power hour soft. Bebistillåtna pass är uppmärkta i schemat.

2-6 år

Familjejympa - Lekfullt för 2–6-åringar och vuxna tillsammans.

Familjejympa är rolig och medryckande träning för barn 2–6 år och vuxna tillsammans. Fokus ligger på att röra sig och ha kul tillsammans, den grundmotoriska träningen kommer på köpet. Familjejympan uppmuntrar barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Smyga som en detektiv. Hoppa som en känguru. På Familjejympan får barnens fantasi vara en del av upplevelsen. Tillsammans gör ni lekfulla rörelser till låtar som barnen ofta känner igen. Passet bygger, precis som Jympan, på enkelhet och glädje. Kom och lek loss!

Barnen går gratis på detta pass med betalande vuxen!
Första gången? Det är bara att komma!

6-12 år

Familjefys - Lekfullt fyspass för 6–12-åringar och vuxna tillsammans.
Familjefys är ett cirkelpass för barn och vuxna. Här tränar ni allsidigt med fokus på sånt kroppen är gjord för att göra, som att dra, pressa, hoppa och böja. Bered er på en fartfylld och ösig upplevelse tillsammans! Passet passar barn i åldern 6–12 år. Passet börjar med att ledaren går igenom cirkelns alla övningar. Varje station kan anpassas så både
barn och vuxna får en rolig och utmanande övning. Väl där kör ni övningen tillsammans och kan peppa varandra till max. Ledaren teknikguidar under passets gång. Familjefys är omväxlande och passar barns sätt att växla mellan fullt ös och vila. Övningarna är lekfulla och bygger både på enklare redskap och helt redskapslösa varianter. Kör så det ryker på Familjefys!

Barnen går gratis på detta pass med betalande vuxen!
Första gången? Det är bara att komma! Gärna i god tid så du inte missar genomgången av stationerna passet består av!

10 år

Från det år du fyller 10 år kan du träna tillsammans med ansvarig vuxen på all vår träning där vi inte använder redskap*. Dessa pass är Jympa (alla intensiteter), Core, Core soft, Flex, Flex soft, Intervall-Flex, Dans (alla varianter) och yoga.

0-12 år

Öppen hall - är det ledigt i Spegelhallen får du ta med barn in här för träning. Du som är vuxen är ansvarig för barnen och för att utrustning som använts plockas undan.


12 år

Från det året som du fyller 12 år kan du också träna i gymmet och på våra redskapspass tillsammans med ansvarig vuxen*. På Spinning gäller 150 cm för att passa cykeln.


13 år

Från det året du fyller 13 år har du tillgång till all vår träning och får träna själv utan ansvarig vuxen.

 

*Gäller i mån av plats. 

Barnpassning 0-3 år

Välkommen att lämna dina barn hos våra ideella barnvakter när du tränar. Barnvakterna passar barnen (0-3 år) men det är alltid föräldern som är huvudansvarig.
Barnvakterna finns på plats under ordinarie vår- och höstschema men har uppehåll under jul- och sommarschemat.

Tider barnpassning

Barnpassningen är för tillfället pausad. Vi återkommer med nya tider när situationen tillåter. 


För att göra ditt barns stund hos oss så bra som möjligt har vi satt upp några riktlinjer:
• Anmäl i receptionen när ni kommer och vill använda barnvaktstjänsten.
• Vi tar emot max 10 barn samtidigt.
• Förälder till barnet ska alltid vistas i F&S lokaler under tiden för barnpassningen för att vid behov
snabbt kunna nås.
• Endast friska barn tas emot i barnpassningen.
• Våra barnvakter byter inte blöjor utan vid behov av blöjbyte hämtas föräldern.


Barnrummet

Barnrummet är alltid tillgängligt för dig som vill ta med dig dina äldre barn hit, ansvaret ligger då hos dig som förälder. Under de tider som vi har barnpassning rekommenderar vi att de äldre barnen befinner sig i mötesplatsen.


Övrig information gällande åldersgränser och barn

Det är inte tillåtet att ta med barn på träningsytorna annat än ovan angivet. Detta är en säkerhetsfråga för både barnet och motionärer samt en kvalitetsfråga gällande träningsmiljö.