PT-tips: Stark rumpa

Spela video

Träning i vardagsrummet

Spela video

Tips på hur du kan göra din egen circut 

Här visar Lena en circut som går att göra i vardagsrummet! Gör Lenas circut - eller gör en egen, som passar dig och dina rum. För att göra en egen circut - välj ut 5-7 övningar. Gör varje övning i 30-45 s, gå direkt från en övning till nästa. Vila mellan varven. Kör 3 varv! Eller så många du orkar!

Heja dig! 

Hemmaträning med ryggsäck

Spela video

Här visar Lena en circut du kan göra hemma. Fyll den med böcker eller annat tungt och testa dessa övningar. En bra genomkörare för hela kroppen.

Gör 8-12 repetitioner av varje övning eller gör varje övning i 30-45 sec. Kör 3 varv. Eller mer. Eller mindre. Gör din grej!

Dans på distans (Dans fusion)

Spela video
Dans fusion är en blandning av olika dansformer, och kan bestå av allt från afro till streetdance. En riktig dansfest helt enkelt! ⠀

Passet är ca. 30 minuter långt och leds av Hanna, Beata och Sharofat. Bakom dansledaren dansar två av våra dans-älskande medlemmar. 😃⠀

Bara att starta videon och släpp loss dina dans-moves! Bry dig inte om att göra varenda rörelse korrekt, utan låt känslan styra 💃🏼 Dance like nobody's watching! 🙈👌✨

Jympa soft med Ninna och Tina

Spela video

Jympa soft är hoppfri och inkännande. Du har extra tid för att hitta rätt i rörelserna och utrymme att anpassa övningarna utifrån dina egna förutsättningar. Rörelserna och känslan följer musikens karaktärer – från glatt och energifyllt, kraftfullt och bestämt till mjukt och harmoniskt. Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, sviktar och går. Skön träning för hela kroppen.

Passet är ca. 50 minuter och leds av Tina L och Ninna. Med på passet är också Carro som sköter kameran.

Vissa låtar i passet har bytts ut i efterhand p.g.a. upphovsrätt. Därför hörs inte ledaren under dessa låtar, så ni får vara uppmärksamma mot skärmen när ledaren byter rörelser. 

 

30 min Jympa medel

Spela video
Här är ett energifyllt och pulshöjande Jympa medel pass med systrarna Beata och Lovisa! I Jympa medel tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination.

Passet är 30 minuter långt och passar bra att göra utomhus då det inte är så många övningar på marken. Gör du passet inomhus kan du anpassa passet efter din yta - gör rörelserna på stället eller rör dig i sidled om du inte har möjlighet att springa runt som i videon.

Musiken har på ett ställe i passet bytts ut på grund av upphovsrättsliga skäl, och därför hörs inte ledarna under denna låt. Men vi hoppas att ni kan hänga med följa ledarnas rörelser ändå! Kör hårt!