I vårt 700 m2 luftkonditionerade gym på Blåport träffar du våra välutbildade gyminstruktörer som hjälper dig att göra ett träningsprogram som passar dina mål och förutsättningar. I vårt gym hittar du både gymmaskiner, fria vikter och en friyta för mer utmanande träning.

Vår tanke med gymmet är att du som är ny ska finna dig till rätta redan när du kliver in i lokalen. Där har vi har samlat träningsutrustningen som du som nybörjare kan känna dig trygg med där du kan få en bra grundträning. 

När du fått lite träningserfarenhet och vill gå vidare är nästa steg våra mer avancerade gymmaskiner och de fria vikterna lite längre in i gymmet. 

Som en extra utmaning har vi sedan byggt en friyta där du kan träna med kettlebells, medicinbollar, gymband – sk. TRX, viktsäckar, stepbrädor, bosubollar, blansbollar mm. Här kan du utmana din styrka, stabilitet, kraft, spänst och balans i det oändliga 

Vårt mål är att alla (från 13 år och uppåt) ska känna sig välkomna och glädjas med träningen i vårt gym. Oavsett om du tränar för ett specifikt mål eller om du tränar enbart för att må så bra det går så ska du hitta den träningen hos oss! 

Precis som med all övrig träning hos Friskis&Svettis är gymträningen lustfylld och med bra kvalitet för alla!