Gymintroduktion – Varannan Torsdagar 17:30-19:30 – Boka i receptionen, kom träningsklädd och ha med dig din mobiltelefon.

Alla 13-14 åringar (födda 2007 och -07) som vill träna hos oss startar med en kostnadsfri gymintroduktion i grupp, där vi går igenom styrketräning i teori och praktik, samt berättar om vad som förväntas av dig som tränar i gymmet. Gymintrot avslutas med ett test och därefter är du fri att träna på egen hand i gymmet under bemannade tider/när ytterdörren är öppen. Kolla in tiderna här:

Du bokar in dig på gymintroduktionen genom att ringa vår reception, 0480-225 24 eller kom in till receptionen så hjälper vi dig.

Vid köp av träningskort behöver du ha målsmans intyg eller att målsman är med när du köper kortet. 
Dokument för målsmans intyg hittar du här: https://www.friskissvettis.se/Kalmar/Priser/Samtycke-for-minderarig 
Du kan även hämta intyget här hos oss.

Efter gymintroduktionen har du sedan en månad på dig att teckna medlemskap. Går det längre tid än en månad behöver du gå på introduktionen igen för att kunna köpa medlemskort.

Vill du teckna medlemskap och köpa träningskort innan introduktionen går det bra, men då börjar träningskortet gälla den dag du går introduktionen.

 

Träningsinspiratör tonår

Som stöd, support och träningskompisar till unga i gymmet finns ett gäng äldre tonåringar i rollen som ”Träningsinspiratör tonår”. Inspiratörerna finns i gymmet med friskiskläder på fasta tider måndag till fredag. En lyx!

 

Individuell gyminstruktion, Tillgänglig tränare

I ditt träningskort ingår en träff med en av våra Gymtränare varje år. Du får ett träningsprogram anpassat efter dina förutsättningar och mål.

 

Sugen på gruppträning? Se här.