Gymintro – Varannan torsdag 18:30-20:00 – Boka i receptionen, kom träningsklädd och ha med dig din mobiltelefon.

Alla 13-14 åringar (födda -08 och -09) som vill träna hos oss startar med en kostnadsfri gymintroduktion i grupp, där vi går igenom styrketräning i teori och praktik, samt berättar om vad som förväntas av dig som tränar i gymmet. Gymintrot avslutas med ett test och därefter är du fri att träna på egen hand i gymmet under bemannade tider/när ytterdörren är öppen. Kolla in tiderna här:

Du bokar in dig på gymintroduktionen genom att ringa vår reception, 0480-225 24 eller kom in till receptionen så hjälper vi dig.

Vid köp av träningskort behöver du ha målsmans intyg eller att målsman är med när du köper kortet. 
Dokument för målsmans intyg hittar du här: https://www.friskissvettis.se/Kalmar/Priser/Samtycke-for-minderarig 
Du kan även hämta intyget här hos oss.

Efter gymintroduktionen har du sedan en månad på dig att teckna medlemskap. Går det längre tid än en månad behöver du gå på introduktionen igen för att kunna köpa medlemskort.

Vill du teckna medlemskap och köpa träningskort innan introduktionen går det bra, men då börjar träningskortet gälla den dag du går introduktionen.

 

Träningsinspiratör tonår

Som stöd, support och träningskompisar till unga i gymmet finns ett gäng äldre tonåringar i rollen som ”Träningsinspiratör tonår”. Inspiratörerna finns i gymmet med friskiskläder på fasta tider måndag till fredag. En lyx!

 

Nyhet - Gymtour tonår

Är du ung och vill lära dig mer om gymträning? Vill du få bättre koll på maskiner och redskap och tips på hur och vad du kan träna gymmet? Passa på att boka en Gymtour tonår för en genomgång så att du kan komma igång eller komma vidare med din träning. Tillsammans med två Träningsinspiratörer får du testa på träning tillsammans med andra ungdomar i en liten grupp.

Hos oss kan unga träna i gymmet från det år dom fyller 10. Läs mer här. Våra Träningsinspiratörer är själva tonåringar som finns för alla ungdomar i gymmet med träningsinspiration och stöd. En träningskompis i friskiskläder!

På Gymtouren kan du som själv är tonåring hänga med våra Träningsinspiratörer på olika platser i gymmet där du får testa på träning med olika teman. Boka din plats i bokningsappen. Detta kan du välja på just nu: 

Gymtour 2022:

Måndag 16:30 Stabilitet&Balans med Hadicha och Alvin

Måndag 18:30  Grundövningar med Tim och Alfons

Tisdag 17:30  Varierad träning med Ida och Greta

Onsdag 16:15  Träning i maskiner med Ella och Amanda

Torsdag 16:00  Benträning med Alida och Mohammed

Torsdag 17:00  Överkroppsträning med Ville och Alfons

Fredag 15:45  Tillgänglig Träningsinspiratör med Alice och Signe

 

Individuell gyminstruktion, Tillgänglig tränare

I ditt träningskort ingår en träff med en av våra Gymtränare varje år. Du får ett träningsprogram anpassat efter dina förutsättningar och mål.

 

Sugen på gruppträning? Se här.