Lite om oss i Höör/Hörby

Idag är det en förening med över 80 ideellt verksamma funktionärer och 4 anställda som på ett engagerat sätt drar runt ett omfattande och varierade utbud.

Föreningen startade 1989 i Höör med jympa-verksamhet i kommunens hallar. År 2000 tillkom jympa också i Hörby. Några år senare, år 2009 kunde en bredare verksamhet med jympa, gym och spin-cykling inledas i egna funktionella lokaler i nya Hörby Sportcenter. Den 26 september 2015 slog vi även upp dörrarna till vår egna lokal i Höör på gamla Torg 5.

 

En vanlig vecka genomförs närmare 60 schemalagda aktiviteter av olika karaktär plus ett antal pass specialutformade till andra organisationer och företag i bägge våra anläggningar. Aktiviteterna riktar sig till allt från blivande/ nyblivna föräldrar med barn till vuxna ända upp i hög ålder. Ribban lägger motionären själv; vi har allt från träning på recept till träning med hög intensitet. För den som på ett optimerat sätt vill lyfta sin egen förmåga finns det även möjlighet att boka gyminstruktioner.

Vår verksamhet lever av och med våra medlemmar. Som medlem finns det stora möjligheter att hitta träningsformer som passar men också att engagera sig på olika sätt.


#friskishöörhörby