Hos oss är alla barn varmt välkomna oavsett ålder!

Är man under 7 år har vi en liten lekhörna samt lite olika saker för att skapa hinderbana inne i gruppträningssalarna. Barn under 7 år får inte vistas inne i gymmet bland maskiner, vikter och dylikt med anledning av säkerhetsskäl - du som förälder ansvarar för ditt barn, vid missbruk av förtroende kan man bli hänvisad att lämna träningsanläggning. Mellan 2-6 år har vi passet Familjejympa i Höör som är anpassat för mindre barn och som vi varmt rekommenderar er att testa! Träning tillsammans med sitt barn! Du betalar endast för barnet, vuxen får följa med gratis. 

Från 7 år och uppåt är man välkommen att träna med vuxet sällskap på alla våra gruppträningspass samt i gymmet. Här rekommenderar vi Familjefys i Hörby, träning tillsammans med vuxen för barn mellan 7-12 år. Kom & testa! Du betalar endast för barnet, vuxen får följa med gratis. 

När man fyller 13 år får man träna på egen hand både i gruppträningen och i gymmet, med en obligatorisk gyminstruktion innan start. Dock kräver våra spincyklar att man är 150 cm lång för att träningen skall bli säker och funktionell.

 

Priser Barn/ Ungdom

Barn             2år - 13år                  50 kr
Ungdomar   13år - 20år                 75 kr