Hitta din träningslust hos oss!

Vi finns på Slottsmöllan, 1 500 m gångavstånd längs Nissan från centrum.

Våra lokaler ryms på tre plan och är totalt 2 700 kvm. Lokalerna är anpassade för rörelsehindrade med hiss och ramp. På entréplan möts du av en stor reception med en rymlig mötesplats. Det finns möjlighet att köpa ett enklare mellanmål som består av frukt, dryck och bars. Även kaffe finns att tillgå. På entréplan finns våra incheckningsdatorer där du checkar in till gymmet och de olika gruppträningspassen.

Gymmet är på mellanvåningen och består av 800 kvm multihall. Här finns cardiomaskiner, stor maskinpark, rigg, cirkelgym, löparbana och fria träningsytor med riklig träningsutrustning som bl.a. består av skivstänger, hantlar och kettlebells. Vi har ett stort utegym där alla är välkomna att träna.

Vi har två stora gruppträningssalar där via erbjuder allt från yoga och jympa till PowerHour och cirkelfys. Vi har ett välutvecklat pulssystem i spinning- och IndoorWalkingsalen där du kan få en ytterligare dimension i din träning genom att följa din puls och passets intensitetskurva. På översta plan ryms en konferenssal med ca 40 platser i direktanslutning till vår största träningssal.

Efter ditt träningspass är du välkommen att duscha, basta och byta om i våra två stora omklädningsrum med skåp på nedersta plan. Ta med ett lås så du kan låsa in dina tillhörigheter under tiden du tränar.

Vi har gratis parkering med ca 500 parkeringsplatser och stor cykelparkering.

Välkommen!

Här finns vi

Här finns vi