Träning för nyblivna mammor

Mamma power är ett tillåtande pass med fokus på att stärka och bygga upp kroppen efter graviditet och förlossning. Under passet jobbar vi med noga utvalda övningar i ett ostressat tempo. Du hittar Mammapower online här.
 

Träna Step och Jympa online

Dans och Jympa är andra träningsformer som vi ser att många uppskattar i det digitala träningsutbudet. Som ett nytillskott kommer nu det första Step-passet online.
– Step explode är dans för dig som vill hårdträna. Det här är ett kraftfullt pass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning. Då och då letar också en liten styrkeövning sig in i dansen. Det här är alltså dans med en stor portion power, säger Tina Uppfeldt.
Du hittar passen här.

Träna HIT hemma

Högintensiv träning bjuds det också på i det helt nya passet Hemmafys HIT. 
– Det här är ett rakt och enkelt pass där verkligen får chansen att utmana både styrka och kondition utifrån dina förutsättningar, säger Tina Uppfeldt.
Du hittar passet här.
 

Få till rörelsepauser i vardagen 

Stillasittandet är en utmaning, inte minst i tider av hemmajobb och distansundervisning. För att underlätta mer rörelse i vardagen fyller vi nu på med en ny rörelsepaus bland Friskis Timeouter. Så passa på att en paus och fyll på med ny energi, du hittar Friskis Timeouter här.

Nyheter i onlineträningen