Bokningsreglerna i korthet:

  • Avbokning senast 1,5 timmar innan passet börjar.
  • Möjlighet att boka fram till 15 min innan passet börjar.
  • Möjlighet att boka 5 pass/vecka.
  • Checka in senast 5 min innan passet börjar.
  • Passbokningen öppnar 30 min efter att veckans pass slutat.  

OBS! Reservlistan fryses och blir ogiltig när det är två timmar kvar tills ett pass börjar. Om du då avbokar din reservplats ser du om det finns lediga platser kvar på ordinarie lista. Finns det platser är det bara att boka.

Inloggning vid bokning av pass

Ditt användarnamn är din e-post adress som du registrerat hos oss. 

Ditt lösenord är dina 6 första siffror i ditt personnummer.

Bokning av pass

Pass kan bokas 7 dagar framåt, fram till 15 min innan. Bokningen öppnas 30 min efter att veckans pass slutat.

Du kan boka max 5 pass/sjudagarsperiod och stå på obegränsat antal reservplatser.

Gyminstruktion kan bokas 14 dagar framåt, fram till 15 min innan.

Har du inte ett giltigt träningskort, kan du boka en Drop-in plats i receptionen. De släpps 2 timmar innan passet startar. Du kan dock ej stå på reservlista.

Avbokning

Pass avbokas senast 1,5 timmar innan passet börjar. Då stänger möjligheten att avboka via Internet. Var en schysst ”bokningskompis” och boka av så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Då får de som står på reservlistan en chans att komma med. OBS! ingen bokning eller avbokning går att göra via mail. Det går heller inte att svara på det sms du får när du kommer med som ordinarie från reservlistan.

Gyminstruktion avbokas senast 24 timmar före starttid.

Reservlista

Är passet fullt kan du ställa dig på en reservlista. Du flyttas automatiskt över om det blir avbokningar fram till 1,5 timmar innan passet börjar. Därefter blir reservlistan ogiltig. Din bokade reservplats blockerar insikt i hur det ser ut på ordinarie lista varför vi vill uppmuntra dig att avboka din reservplats när det är mindre än två timmar kvar till passet ska börja. När du avbokat din reservplats är det inte omöjligt att det finns platser kvar på ordinarie lista. Då är det bara att boka plats på den. Det blir som en andra chans att komma med.

Har du stått på reservlistan och kommit med på ordinarie lista får du ett sms och ett mail om det. Kontrollera under dina sidor att vi har dina rätta uppgifter i systemet.

Om du får en reservplats till en gyminstruktion meddelas du senast 24 timmar innan.

Det går inte att boka reservplats utan giltigt träningskort.

Vid säsongstart är det många som är träningssugna och passen ser vanligtvis fullbokade ut. Det är dock mer en regel än ett undantag att bokningslistan nästan omsätts helt under en vecka, vilket innebär att reserver ofta kommer med. Vet du med dig att du inte skall träna är det därför viktigt att du även avbokar även en reservplats.

 

Reservlistan försvinner 1,5 timmar innan passet börjar

Reservlistan stänger och försvinner 1,5 timmar innan passet börjar. För dig som ändå vill komma med på passet – kom till oss och chansa! När platsgarantin för bokad plats släppts (5 minuter innan passet börjar) gäller först till kvarn.

Det går inte att boka två pass som startar samma klockslag. Det blir krock i systemet.

Incheckning

Du har en garanterad plats på bokat pass fram till 5 minuter innan passet börjar. Om du inte checkat in släpps din plats till eventuellt väntande motionärer. Bokade platser som ej hämtats ut hamnar i en ”no show” lista och ett mail med markering för ej uthämtad biljett skickas automatiskt ut kl 24.00.

Kommer du sent till passet, behöver du dra ditt kort och boka om passet genom att trycka på BOKA-knappen.

Varning/Spärr

Om du inte avbokar din plats eller hämtar ut din biljett på rätt sätt, noteras detta som ett missat pass. Du får då ett e-mail med markering om att du missat ditt bokade pass. Varje enskild varning försvinner av sig själv efter 30 dagar. Efter tre missade pass spärras du från Internetbokning. Att lösa en spärr debiteras med 100 kronor.

Bokning av Individuell tränare (IT)

Bokning av IT gör du på samma sätt som ett gruppträningspass. Det är samma bokningsregler som gäller, avbokning och reservlista, se ovan. Tider med våra individuella tränare är mycket eftersökta och det är viktigt att du bokar av din tid med tränaren i god tid, så att den som eventuellt står på väntelista har en chans att hinna med. Vill du boka en tid längre fram än 7 dygn för en IT kan du göra det i receptionen.

Individuella träningsråd syns som ett pass i våra inpasseringsskärmar. Välkommen att boka in dig på ett pass om du kommer för att träna och du ser att det finns en tränare på plats.

 

Du kan också boka i vår app, Mitt Friskis.