Viared i bilder

Uppdaterad 2023-09-15

I Viared har det hänt massor!
Gymgolvet i Plazaytan är lagt, elen håller på att dras, skåp uppsatta i omklädningsrummen och våra toppmoderna gymmaskiner börjar komma på plats.
Så här såg det ut senast när vi besökte anläggningen.

Viared i bilder - september

Uppdaterad 2023-08-24

Snart får vi tillgång till vårt nya gym och skall börja inreda lokalerna. Vi är så förväntansfulla, hoppas du känner samma sak.

Självklart kommer du med ditt träningskort kunna välja att träna på vilken av våra tre anläggningar som du själv vill. Vi har förmånliga priser och ditt träningskort gäller på allt, gym och gruppträning, utepass samt online träning med vår app Friskis Go.

Vi kommer att ha generösa öppettider i gymmet i Viared och du kommer att kunna träna pass med instruktörer tidig morgon, lunch och eftermiddag på vardagar.

Viared i bilder - juli/augusti

Uppdaterad 2023-07-05

Bilderna från senaste besöket i anläggningen visar att det har hänt en hel del.
Husets exteriör blir mer och mer färdig för varje dag, omklädningsrummen har fått färg med klinkers på golven och kakel på väggarna. I anläggningen är väggarna klädda i trä och man kan tydligt se hur ljust och fräscht det kommer bli när det är klart!

Viared i bilder - juni

Uppdaterad 2023-06-16

Hösten 2023 utökar vi ännu mer och öppnar vår tredje anläggning. Denna gång i Viared, i det nybyggda Viared Center, som ligger i korsningen Viaredsvägen/Segloravägen. Ett hus som är ritat av Gert Wingårdh och som byggs huvudsakligen i trä.

- Fantastiskt kul att vi snart kommer att öppna ytterligare ett modernt gym på 700 kvm, säger Karin Danehammar, verksamhetschef på Friskis&Svettis Borås.

Det är ett tag kvar till vår öppning, men vi vill att ni hänger med på resan när vår nya anläggning växer fram.

Vi kommer kontinuerligt uppdatera med bilder här på vår hemsida. Häng med när Friskis&Svettis Borås växer och blir ännu mer lättillgängligt.

Nu börjar nedräkningen!

Viared i bilder - maj