Bild på receptionsvärd

"Jag vill att alla ska få samma känsla som jag när de kommer till hit, att det här är hemma"

Jennie

Receptionsvärd

Som receptionsvärd är du ofta den första motionären möter. Av den anledningen tycker Jennie det är viktigt att se alla som kommer. Jag försöker alltid få ögonkontakt med de som kommer in. Sen är det inte alla som vill heja och det får man också respektera. Men jag vill att alla ska få samma känsla som jag när de kommer till hit, att det här är hemma, säger hon.

Vad betyder Friskis för dig?

För mig betyder det trygghet, man får vara som man är och komma i de kläder man har. Jag gillar också att Friskis hela tiden har utvecklats med nya träningsformer. Sen tycker jag det är fantastiskt med alla ledare som lägger ner så mycket tid på att få ihop sina pass med all musik. Det ligger otroligt mycket engagemang bakom allting, säger hon.

Vi pratar ofta om att ha hjärtat på rätt ställe, vad innebär det för dig?

Att man tar ansvar för sitt uppdrag. Det kan handla om att passa tider till att ta ansvar för att hålla sig uppdaterad. Jag engagerar mig ideellt till viss del också för att visa mina barn att man inte alltid måste få betalt, utan att alla behöver hjälpas åt för att föreningslivet ska fungera. Det känns bra att föra det vidare till nästa generation, säger Jennie.

Ett sista ord till någon som funderar på att bli värd i receptionen?

Har du tiden, sök! Det kommer få dig att våga mer och ge dig bättre självförtroende. Du möter massa härliga människor, blir del av en härlig gemenskap och får även vara med på kick-offer och värdkvällar som är jätteroliga, avslutar hon.