Din uppgift

Friskis&Svettis Båstad söker ständigt efter nya förmågor som utvecklar och förbättrar föreningen. Vi har idag ca. 50 st ideellt arbetande som tillsammans drar föreningen framåt, men vi anser att ju fler vi är desto bättre kan vi bli.

Din uppgift som värd

Är du en person som är utåtriktad och vill vara den första våra medlemmar möter i entrén så hade arbetet som funktionär i receptionen kanske passat dig. Arbetsuppgifterna är varierande men fokus ligger på att ge bästa möjliga service till våra medlemmar så att de kommer och går med ett leende på läpparna.

Din uppgift som ledare

Gillar du att stå i centrum och inspireras av att leda andra? Arbetet som ledare för något av våra pass i Friskis&Svettis träningsformer kan ge vem som helst en adrenalinkick. Du har ett träningsintresse och kan motivera till att göra sitt yttersta. Vill du hjälpa oss hjälpa andra att få en bättre hälsa?

Det svenska föreningslivet

Det svenska föreningslivet är något unikt. Människor går tillsammans och verkar för något som i många fall bli väldigt bra. Friskis&Svettis Båstad verkar för att göra hälsan i Båstad kommun med omnejd bättre. Vi vill förbättra hälsan, göra en samhällstjänst, då ny statistik pekar på att vi människor upplever en allt sämre hälsa.

Passar beskrivningarna in på dig? Tveka då inte att höra av dig till johanna@bastad.friskissvettis.se och får mer information om vilka förmåner du har och vad som förväntas av dig som funktionär/ledare.