Våra temapass

 

Tema: TBT

Total Body Trainer är en rejäl genomkörare, som namnet lovar så får kroppens alla muskler jobba – du får både effektiv styrke- och konditionsträning! Kul, skonsam, annorlunda och utvecklande träning. Finns både som distans och intervallpass, vanligen 40 minuter långa.

Tema: FREDAGSMYS 

Träna med hela familjen, både styrka & kondiion. Vi bjuder på olika träningsupplägg med olika ledare. Alla är välkomna oavsett ålder. Du som har träningskort bokar som vanligt. Säkra plats för övriga i familjen genom att ringa till receptionen och boka. Det räcker att en i familjen har träningskort, resten av familjen får träna med utan kostnad. 1-timmespass.

Tema: 3D-TRÄNING 

Syftet är att lära dig hantera din kropp i olika plan för att kunna träna och röra dig effektivare i din vardag. Träningen är till för alla. Här jobbar vi mot bättre styrka och rörlighet med minimal belastning (vikter) utan vi låter vår egen kropp vara vårt motstånd. Varje pass är 30 minuter långt.

Tema: YINYOGA

Kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk kontakt med stela områden i kroppen, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i ca 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I Yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i positionerna men vila i positionerna en längre stund med avslappnad muskulatur. Passen är vanligen 75 min långa.

Tema: FaR

Skonsam och enkel styrketräning i gymmaskiner som belastas av gummiband. Lämpligt för dig som har fått recept på fysisk aktivitet av din läkare eller fysioterapeut. 

Tema: UNG I GYMMET

Instruerande träning i gymmet i små grupper. Till dig mellan 13 och 16 år som vill börja träna på gymmet på egen hand.

Tema: FRISK SENIOR

Frisk Senior startade med samarbete mellan Friskis&Svettis och Osteoporosföreningen. Det är ett tillåtande pass där man träna i sitt eget tempo och anpassar träningen efter sin egen förmåga. Tränare finns på plats för att guida inspirera och hjälpa till med tekniken i övningarna. Rörelseglädje med en familjär känsla genomsyrar passet!

 

 

 

 

 

 

 

.