Bild på nybygget i Munka 1 maj 2024
Nya anläggningen blir fin! 1 maj - 24
Bild på nybygget i Munka när väggarna kommit upp
Mars 2024. Väggarna är på plats.
Mars 2024. Konstruktionen tar form!
Bild på personer från Friskis Ängelholm och Dion Estates, på platsen för bygget
2023: En titt på blivande byggplatsen.

Tidigare nyheter om Friskis Munka:

 

2024


Februari: Bygget är igång och konstruktionen börjar ta form! Du kan se en första bild här. 


Januari: Grunden är lagd och snart påbörjas själva byggnadskonstruktionen. Alla förberedelser fortsätter här på Friskis och är du intresserad av att bli ledare eller gymtränare; kontakta ellinor@agh.friskissvettis.se. Vill du bli receptionist? Maila pia@agh.friskissvettis.se .

Här kan du läsa mer om uppdragen

2023

Första spadtagen är tagna och vi är igång med rekrytering av funtionärer för nya anläggningen i Munka. Är du vår nya stjärna? Vi söker:
Gymtränare
Yogaledare
Skivstångsledare
Receptionister på både dag- och kvällstid. 

Välkommen på infomöte den 1 februari kl 18, på Batterifabriken, Industrigatan 6, Ängelholm. Kan du inte komma? Har du frågor? Maila bodil@agh.friskissvettis.se så tar vi ett personligt möte. 

>>

"Det är med STOR glädje jag berättar för våra medlemmar i Friskis Ängelholm att vi öppnar vår tredje anläggning i Munka Ljungby, med inflytt 1 januari 2025."  Så skrev  Bodil Nordkvist, verksamhetschef på Friskis Ängelholm, våren 2023.

"I samarbete med Dion Estate byggs ett sprillans nytt Friskishus på 600 kvm på jordgubbsfältet i Munka Ljungby. Det blir ett stort gym och en gruppträningssal."

Vi har länge velat finnas på fler platser och är så glada att det nu blir till verklighet. Nu är vi i full gång med uppstarten av projekt Munka!