Årsmöte 2020

Årsmötet för 2020 skulle ha hållits den 31 mars men är framflyttat till 17 juni p.g.a. av Covid -19. 

 Läs mer om årsmötet och ta del av alla handlingar. 

Du som medlem äger din Friskisförening, tillsammans med alla andra medlemmar. Det innebär att du kan lämna förslag för att påverka hur föreningen jobbar och utvecklas! Friskis&Svettis är en ideell förening. Mycket av vår verksamhet utvecklas genom medlemmarnas och funktionärernas engagemang. Allt bygger på personlig initiativkraft.

Gör din röst hörd

Vad vill du förändra eller förbättra? Vi lyssnar på varje idé och varje åsikt.

Årsmötet för stora beslut

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. Besluten som medlemmarna tar här styr hela din Friskisförenings verksamhet. Du som är medlem har rösträtt och rätt att lämna in motioner (förslag) om föreningens framtid. På årsmötet beslutas vilka som ska ingå i styrelsen och vilka uppdrag de styrelsen får. Här röstar du också om alla motioner som kommit in från medlemmar.

Styrelsen styr föreningsskutan

Styrelsen består av en ordförande och ett antal ledamöter. De ansvarar för att föreningens verksamhet drivs enligt de planer och mål som årsmötet (medlemmarna) har bestämt. De ansvarar också för att föreningen alltid tar tillvara på medlemmarnas intressen.

Året som gick

Vill du veta vad som hänt under det senaste året i föreningen finns det mesta samlat i verksamhetsberättelsen. Här kan du till exempel läsa vilka träningsformer som var populärast och vad föreningens intäkter användes till. Vi du ta del av fler föreningsdokument som till exempel årsredovisning eller tidigare årsmötesprotokoll är du välkommen att kontakta malin@nrk.friskissvettis.se. 

Stadgar

För dig som vill ha bra koll på föreningens grund finns våra stadgar att sätta tänderna i.