Vecka 18

Denna vecka var vi inbjudna till Friskis Riks Mötesplatsen. Vi berättade om vårt projekt för ett gäng föreningar ute i landet. Peter bjöd på en paus med rörlighet då deltagarna fick prova att träna med ögonbindel och käpp/stav. En kul och givande kväll. Fint också att få höra lite om andra föreningars erfarenheter av anpassad träning för synnedsatta och andra funktionsnedsättningar.

Bildtolkning: på bilden ser vi Peter bakom bildskärmen leda våra deltagare i en rörelsepaus. Han gör övningen "tekannan" med att sträcka åt sidan med ett svart paraply i händerna högt över huvudet.

Vecka 19

På måndagens träning var vi ett reducerat med tappert gäng träningsdeltagare. Åsa körde uppvärmning och Peter ledde cirkelgym. Denna vecka har vi även lyckat få iväg vår handbok till tryckeriet. Hurra!

Syntolkning: på bilden ser vi ryggarna på en träningsdeltagare och ledare Åsa som kör uppvärming med stretch av insida lår.

Vecka 20

På veckans träningspass i cirkegymmet så lade vi till lite nya stationer som boxningssäck och battle rope. Kul och svettigt tyckte gänget! Bra jobbat tyckte vi!

Syntolkning: på bilden ser vi vår träningsdeltagare Gunvor boxas med boxningssäcken. Dotter Pia får hålla emot så Gunvor inte tappar greppet.

Vecka 21

Med den vackra Kristi himmelfärdshelgen i antågande så passade vi på att ta ett walk-and-talk-möte ute i tyresöskogarna. Nu smider vi planer för att ta oss ut på turné ut i landet för att sprida och berätta mer om vår anpassade träning. Är ni intresserade av att få besök av oss så maila till Josefine så kan hon berätta mer!

Syntolkning: på bilden är Britta,  Josefine och Peter ute i skogen på en walk-and-talk promenad.