Vecka 22

I måndags var det äntligen licensiering för vår Åsa som nu mer kan titulera sig som ledare för Cirkelgym! Hurra och grattis! Nu hoppas vi på många roliga och svettiga timmar med Åsa i Cirkelgymmet.

Syntolkning: På bilden står en glad Åsa i en röd T-shirt med en vit blomma med gröna blad i handen mot en vit vägg.

Vecka 23

Är ni en Friskisförening som är nyfiken på hur ni enkelt kan förbättra tillgängligheten i lokaler och vill utveckla anpassad träning för seniorer så kommer Friskis Riks skicka ut exemplar till ansvariga för seniorträning under hösten. Har du frågor om handboken maila gärna till: josefine@tyreso.friskissvettis.se  Syntolkning: på en grön gräsmatta med vita tusenskönor ligger två handböcker med bild på träningsdeltagare med vit käpp och hantel på golvet och texten Handbok för en annan syn på träning.

Vecka 24

I veckan var det sommaravslutning i utegymmet för vår anpassade seniorträning. Vi fick även besök av Jimmy och ledarhuden Kvick från Synskadades Riksförbund. Och som traditionen kräver så avslutade vi med gemensamt fika ute i solskenet. Hoppas vi ser er alla igen i höst! Höstens schema och information om terminsavgift kommer finnas på Friskis Tyresös hemsida i mitten av augusti.

Vecka 25

Denna vecka önskar vi en solig och glad midsommar till alla träningsglada med eller utan en synnedsättning!

Syntolkning: Vi bjuder på en bild från vår avslutning i utegymmet. Uppvärmning med hela träningsgänget med stavar högt sträckta över huvudet.

Vecka 26

Denna vecka är vi på Sverigeturné igen och denna gång gick färden till nordligare breddgrader. Vi startade med ett besök hos Friskis Enköping för att sedan fortsätta vidare Friskisföreningarna i Falun och Borlänge. Så kul att få träffa trevliga kollegor ut i landet och se fina och välskötta träningsanläggningar. Tack för att vi fick komma förbi!

Syntolkning: på bilder ser vi Peter och Josefine på besök hos gänget i Falun.