Vecka 2

God fortsättning på det nya året! Vi hade tänkt köra igång vårens anpassade seniorträning redan nu på måndag men har bestämt att vi skjuter upp terminstarten till den 24 januari. Vi kör därefter varje måndag kl 14.00 till kl 15.00 i cirkelgymmet. Vill du vara med eller känner någon som kanske vill vara med så anmäl till Josefine på mail: josefine@tyreso.friskissvettis.se. Vi har ett begränsat antal platser. Har du redan anmält dig så är du redan inbokad för den 24 januari. Hoppas vi ses då!

Vecka 3

På måndag kl 14.00 drar vårterminen igång för vår anpassade träning för seniorer som har en synnedsättning. Med den just nu pågående pandemin så ser vi på Friskis till att vi har bra med utrymme så alla kan hålla avstånd under träningspasset i cirkelgymmet. Stanna hemma om du har förkylningssymtom. Hoppas vi ses på måndag!

Syntolkning: bilden visar pågående träning med text på bilden där det står terminstart 24 januari!

Vecka 4

Äntligen fick vi dra igång vårterminen! Peter körde ett anpassat cirkelgym för seniorer som har en synnedsättning och det gick som en dans! Bra jobbat alla deltagare.

Syntolkning: bilden visar en träningsdeltagare och Peter i cirkelgymmet när de värmer upp rygg med var sin stav som redskap.