Vecka 5

Det känns bra att vara igång med vårens seniorträning! På måndagens träning kom ett tappert gäng på tre deltagare som fick sig en bra omgång med Peters anpassade cirkelgym. Nästa vecka hoppas vi se fler deltagare på plats när vi nu på torsdagen fick nyheten om att Folkhälsomyndigheten ger klartecken för lätta och lyfta bort covid-restriktionerna för våren. Hurra!

Syntolkning: bilden visar cirkelgymmet och deltagarna som värmer upp rygg och ben med käpp.

Vecka 6

I måndags var det full rulle i cirkelgymmet och energinivån var hög och svettig. Så roligt att se att våra träningsdeltagare blir mer och mer säkra och trygga med våra övningar under passet. Bra jobbat hela gänget!

Syntolkning: på bilden ser vi Lasse som utmanar sig lite extra med tyngre hantlar för en biceps curl. Josefine håller koll att övningen utförs korrekt.

Vecka 7

Vår måndagsträning rullar på och vi blir fler som kommer på vår anpassade cirkelgym för seniorer som har en synnedsättning. Så roligt! Vi ser fram emot att köra på ända fram till juni. 

Syntolkning: På bilden ser vi Berit som kör hårt med att dunka en slamball hårt i golvet. Vår träningsvärd Per ser till att ingen kommer till skada. ;D

Vecka 8

I veckan blev vi inbjudna till ett provpass med Åsa som är på god väg att licensiera sig som ledare för Cirkelfys. Passet genomfördes med att utföra träningsstationer med förbundna ögon.

Syntolkning: på bilden ser vi Josefine, Peter och träningsvärden Pär, alla med förbundna ögon, som får prova att träna Cirkelfys utan att ledsyn.