Vecka 14

I veckan har Peter och Josefine gjort ett studiebesök hos Seniorklubben och passade på att träna Cirkelfys i lilla träningshallen. Kul och svettigt pass och Josefine fick jobba på bra med viljestark min när hon gör en ryggövning med viktskiva tillsammans med en träningsdeltagare. Heja, bra jobbat!

Syntolkning: på bilden ser vi en deltagare i röd och vit randig T-shirt och Josefine i rött linne som sitter på var sin stol och gör en ryggövning med var sin viktskiva.

Vecka 15

Vi hinner köra lite måndagsträning i cirkelgymmet innan vi tar påskledigt och går ut och njuter av vårsolen. Teamwork med Åsa som kör uppvärmning och nedvarvning och Peter som håller i cirkelträningen där emellan. Hej Gunvor, Pia och Berit som var med och tränade, bra jobbat! Och Glad påsk!

Syntolkning: bilden visar cirkelträningsgymmet där vi ser Åsa köra uppvärmning. En deltagare syns med ryggen mot kameran och några ser vi i en stor spegel som är monterad på en vägg.

Vecka 16

Så här i efterdyningen av påskdagarna hinner vi lägga lite extra kärlek och energi på vårt pågående arbete av handboken. Nu börjar den närma sig deadline för leverans till tryckeriet!

Syntolkning: bilden visar Josefine som står framåtlutat med en rödpenna över ett stort vitt bord där handboken ligger utskriven i lösa blad för att skriva korrektur.

Vecka 17

Vi har haft en aktiv vecka med anpassad seniorträning igen efter påskuppehåll, utbildning med Seniorklubben och Parasport Stockholm/RFSISU kom i slutet av veckan och utbildade personalen på Friskis Tyresö i bemötande, tillgänglighet och anpassningar för personer med funktionsvariationer.

Syntolkning: på bilden ser vi Peter Melander undervisa framför en stor skärm med en powerpoint-visning av kursinnehåll.