Vecka 22

Nu har vi hunnit köra tre tillfällen med träning i utegym så i veckan gick vi över till att prova utefys med styrka och kondition. Det gick över förväntan bra och alla i vår seniora referensgrupp jobbade på utifrån egen förmåga och ork. Heja hela gänget, så bra jobbat!

Syntolkning: på bilden ser vi hur Lena och Gunvor, med hjälpa av Rebekah, gör övningen Russian twist, vilket innebär att du sitter ned, håller håller i en viktplatta, lutar dig lite bakåt och vrider överkroppen till höger och till vänster. En bra styrkeövning för bål och mage.

Vecka 23

I veckan hade vi terminsavslutning för vår juniora referensgrupp. Det har varit så kul att under våren få möjligheten att träna med detta modiga gäng. Framför allt har belöningen varit att se den snabba utvecklingen. Heja Johannes och Angelina som kämpade hårt! Men tack också till Tomas, Anne-Lie och Terje som varit med till och från under hela våren! Hoppas vi ses igen!

Syntolkning: på bilden ser vi hur Angelina och Johannes gör en övning som kallas draghund där en håller emot som tyngd med ett band runt den andres mage som med motstånd springer framåt.

Vecka 24

I veckan hade vi avslutning för vår seniora referensgrupp och efter sista träningspasset utefys så bjöd vi på kaffe och kaka i skuggan. Det har varit så roligt att se alla igen och kunna träna tillsammans på plats hos oss på Friskis&Svettis Tyresö under våren! Nu önskar vi hela sköna gänget en aktiv och skön sommar!

Syntolkning: bilden visar hela träningsgänget i utegymmet. Vi sitter i skuggan under ett vitt soltak och dricker vatten och kaffe tillsammans.

Vecka 25

Denna vecka har vi påbörjat vidare utveckling av röststyrd träning. Vi uppdaterar träningsprogram och talmanus. I veckan har vi också jobbat vidare med innehåll till vår handbok. Nu tar vi ledigt för midsommar och önskar dig en härlig helg med mycket jordgubbar och mycket motion runt midsommarstången!

Syntolkning: bilden visar närbild på jordgubbar och prästkragar. På bilden ligger texten Glad midsommar önskar En annan syn på träning på en röd rund cirkel.