Vecka 5

Den här veckan hälsar vi Rebekah välkommen! Hon kommer jobba med oss i teamet fram till i höst och på vårt Instagram kan ni läsa en närmare presentation. Vi rivstartade med att direkt slänga in Rebekah på att prova Onlineträning Coreflex tillsammans med Josefine i lilla träningshallen! Det gick som en dans och vi är glada att ha Rebekah i vårt team!

Syntolkning: på bilden ser vi Josefine och Rebekah liggande på det röda träningsgolvet träna övre bålen med onlineträning på skärm framför sig på väggen.

Vecka 6

I denna vecka har vi spelat in nytt avsnitt av vår podcast En annan syn på träning som du hittar där poddar finns tidigast på söndag. Rebekah har fått komma in i sina nya arbetsuppgifter. Vi har tränat cirkelfys med Jakob och Peter har utbildat hela arbetsgruppen i träningsredskapslära. Vi fick lära oss allt som är värt att veta om Bulagarian bag och Kettelbells. Peter såg även till att vi (eller några av oss) fick träningsvärk efter ett kul träningspass med Kettelbell. Tack Peter!

Syntolkning: på bilden ser vi Josefine, Peter och Rebekah som står mot en vit vägg. På en stol framför sitter Britta. Alla ler mot kameran.

Vecka 7

Den här veckan har varit full av roliga händelser. Vi har haft zoom-möten med både Parasport Sverige och med Parabrottning om deras projekt "En brottarmatta utan gränser". Vi har planerat för (förhoppningsvis så fort restriktionerna tillåter) framtidsplaner och samarbeten. Rebekah har även denna vecka fått utvärdera vår röststyrda träning Stol och styrka med gummiband. Vi får jobba vidare med vokulär och förenklade beskrivningar ... var slutsatsen. :D

Syntolkning: på bilden ser du Rebekah sittande på en enkel stol och styrketränar med att drar armarna rakt framför sig med gummiband. På golvet sitter Peter och antecknar på ett block.

Vecka 8

Denna vecka har Peter tränat Plaza styrka med Jakob och Rebekah. Det är viktigt med uppvärmning så kroppen är väl förberedd på styrkeövningar. Apropå träning, du har väl inte missat att lyssna på vårt senaste poddavsnitt där Rebekah berättar om att ha en synnedsättning och hur hon tänker om anpassad träning. Du hittar En annan syn på träning avsnitt 4 där poddar finns.

Syntolkning: bilden visar Plazaytan i gymmet på Friskis Tyresö där Rebekah, Jakob och Peter står och värmer upp med var sitt kvastskaft.