Vecka 48

I måndags körde vi tredje och sista cirkelträningen i cirkelträningssalen här på Friskis Tyresö. Uppslutningen var god, humöret på topp och svetten lackade. Bra jobbat hela gänget!

Syntolkning: bilden visar när Peter sitter i en träningsmaskin och ger instruktion om övningen och teknik med deltagare och ledsagare som står runt honom och lyssnar.

Vecka 49

I veckan bjöd Peter på workshop med sitt favorit träningsredskap Kettlebell. Vi hade även besök av fotograf Lennart Sundberg som fotograferade oss under passet. Bilder som ska användas till vår kommande Handbok. I veckan så blev även Josefine licensierad ledare av cirkelträning. Hurra!

Syntolkning: bilden är från stora träningshallen där alla deltagarna får känna på att träna med kettlebell.

Vecka 50

I måndags avslutade vi höstterminen med att Peter körde ett träningspass med Stol och styrka. Sen avrundade vi med gemensam Luciafika i stora träningshallen med kaffe, lussebulle och pepparkakor. Vi sjöng julsånger, pratade om höstens händelser och om en och annan knäoperation.

Syntolkning: Bilden visar hela gänget samlat runt ett uppdukat fikabord med rödvitrutig duk i stora träninghallen på Friskis Tyresö.