Vecka 49

Vi i arbetsgruppen på En annan syn på träning jobbar vidare med vår inspelning av röststyrd träning. Det är mycket som ska klaffa, att Peter inte snubblar med tungan under inspelning och att få röstinstruktion och musik att samverka utan större störningar. Ett kul tillskott som lättar upp i decembermörkret är att kl 11.30 varje vardag kan du träna live! Gå in på Friskis Tyresö Instagram och klicka på profilbilden högst upp i vänstra hörnet.

Syntolkning: bilden visar ansiktet på en man, en friskistränare med mic-headset som kör liveträning med texten "Friskis Live, annorlunda värld, samma träning"

Vecka 50

Denna vecka har vi finslipat på vår röststyrda träning och låtit Berit (som ingår i vår referensgrupp) provträna via Zoom-möte. Utmaningen är bara att få till Berits mobil så att vi kan se henne eftersom hon kan inte se oss. Dock hörde vi bra när vi försökte följa Berit som befann sig utanför bild större del av träningen. Nu har vi gett Berit hemläxa att träna själv ett par gånger inför nästa Zoom-möte. Bra jobbat Berit och tack för återkoppling! Vi slipar vidare på att förtydliga vokabulären inför nästa träningsrunda.

Syntolkning: bilden visar ett konferensbord där Josefine sitter framför en TV-skärm och försöker se Berit under zoomträningen.

Vecka 51

Vi går nu in i slutet för denna hösttermin. I vecka har vi arbetat vidare med att finslipa detaljer och haft ett nytt Zoom-möte med Berit som nu hade tränat röststyrd träning på egen hand hemma och vi såg nu klara förbättringar. Nu tar vi, Britta, Peter och Josefine, julledigt och önskar er alla en riktigt skön och aktiv jul och ett gott nytt år!

Syntolkning: bilden visar Britta, Peter och Josefine i tomteluvor som är uppställda framför en röd vägg med Friskis-logotypen i utegymmet på Friskis Tyresö.