Vi varvar ofta vårt ordinarie schema med olika tematräningar. Håll utkik i kalendern, på hemsidan och i våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om när nästa tema-pass hålls! Gå till schema/bokning.

Tema: Buren

Buren är ett tufft pass där vi håller till i "buren" i gymmet. Förutom buren så använder vi redskap såsom kettlebells, pilatesbollar, fria vikter och vår kroppsvikt. Vi kämpar hårt i 45 sekunder innan vi byter till nästa station. Tempot är högt och gillar du att svettas är det här ett pass för dig!

Tema: Fredagsfys

Fredagsfys är ett tungt pass med högt tempo som sätter din uthållighet och styrka på prov! Du tränar stationer och utför så många repetitioner du orkar och hinner med under en begränsad tid. Därefter är det en kort paus innan du går vidare till nästa station.

TEMA: StyraIntervall

På StyrkaIntervall får du rak styrketräning med ösiga intervaller som slutkläm. Här tränar du i grupp med kroppen som redskap och med fria vikter till drivande musik. Efter styrketräning för hela kroppen avslutar du med 15 minuter intervallträning – enkla ösiga övningar som ger finalkänsla och får upp flåset ordentligt!

Vi guidar dig till rätt teknik och peppar dig att orka mer. Det är du som väljer hur jobbigt passet blir. På StyrkaIntervall tränar du stabilitet, kondition och styrka för hela kroppen. En styrkeupplevelse med konditionstopping och mycket musikkänsla.