Hitta din träningslust hos oss

F&S Lindhagen är en ljus och luftig träningsanläggning i två plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Lindhagen

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

 

Personlig tränare: Marcus Wallanger

Vår PT Marcus Wallanger kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barnpassning och barnrum

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn och lekrum för barn från 3 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider. 


Ta med ungarna

På gång på F&S Lindhagen

Fira Friskis 40 år med oss!

Måndag den 22 oktober firar vi Friskis 40 år här på F&S Lindhagen. Starta dagen med Cirkelfys och frukost eller kom förbi och höj pulsen med vår DJ i gymmet. Programmet hittar du här. Välkommen!

Rörelseglädje för hela familjen

Nu kör vi Familj på lördagar klockan 10.30! Ett roligt pass för barn 2-6 år och vuxna, tillsammans gör ni lekfulla rörelser till låtar som barnen ofta känner igen. Passet bygger, precis som Jympan, på enkelhet och glädje. På Familj kan du ta med alla barn i familjen utan extra kostnad på ditt träningskort. Du som inte är medlem kan självklart lösa en engångsbiljett. Välkommen!

Här hittar du passet i schemat.

Dans fusion med stående och sittande ledare

Just nu så erbjuder vi Öppna dörrar-pass på F&S Lindhagen varannan söndag och varannan onsdag. Du hittar dem i schemat under Dans fusion. Välkommen!

Aktuellt

Enskild dusch

På anläggningen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi i omklädningsrummen.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Agnes Warren

Här finns vi