Välkommen till Friskis Parkmöllan!

Hitta din träningslust hos oss

Friskis Parkmöllan ligger på Barkgatan alldeles i närheten av Folkets Park! Den 2500 m² stora anläggningen är i två plan och inrymmer ett stort fullmatat gym, två gruppträningssalar, en spinsal och inte minst även en simhall. Förutom alla härliga träningsupplevelser, individuellt och i grupp, kan du Parkmöllan få energi genom vår populära vattenjympa! Här finns också omklädningsrum, dusch och bastu på båda våningsplanen.

På Parkmöllan erbjuder vi även ett flexomklädningsrum med dusch, för alla kön och inget kön. Här är alla välkomna!

VARMT VÄLKOMMEN önskar Mats med personal!

SIMHALLENS FRAMTID ÄR LJUS PÅ PARKMÖLLAN

Vi är väldigt glada att få informera om att simhallens drift har gått över till Trampoolin från årsskiftet. Trampoolin är en välrenommerad, professionell aktör som redan driver andra simhallar och där vi med det kan fortsätta erbjuda en simhall i våra lokaler.

Simhallen kommer vara stängd i januari för renovering av omklädningsrum och simhall. När den sedan öppnar igen kommer Friskis fortsätta kunna erbjuda Vattenjympa och Cirkelfys vatten.

Övrig verksamhet i simhallen, som babysim och simskolor, kommer precis som tidigare erbjudas av Trampoolin. Det kommer också finnas "bad för kvinnor" precis som idag.

Rena simhallskort gäller till dess de går ut, därefter köps de av Trampoolin. Kort för träning hos oss gäller precis som tidigare.

Läs mer på: https://trampoolin.com/anlaggningar/malmo-friskis-svettis/

Här kan du träna

  • Gym
  • Gruppträning
  • Spin
  • Vattenjympa

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. 

Intresserad? Kontakta Mats för prisbild och tillgänglighet

pool på Parkmöllan

Friskis Parkmöllan - med egen bassäng!

Här bedriver vi vår populära vattenjympa!
Här finns också möjlighet till motionssim

Läs mer >>

Här finns vi

Här finns vi