Välkommen till Friskis Johanneslust!

Hitta din träningslust hos oss

Friskis Johanneslust ligger på Johanneslustgatan! Den ca 3000 m² stora anläggningen är i två plan och inrymmer ett stort fullmatat gym, med fräsch yta för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp i våra Pass i gymmet. Dessutom finner du två stora gruppträningssalar, en spinnsal och ett cirkelgym där det finns plats för många härliga träningsupplevelser. Här finns också omklädningsrum, dusch och bastu!

Friskis Johanneslust är ett nyckelgym, vilket innebär att du själv går in med ditt kort på morgnarna när anläggningen inte är bemannad. 

VARMT VÄLKOMMEN önskar Carolina med personal!

Här kan du träna

  • Gym
  • Gruppträning
  • Spin
  • Cirkelgym

16/3- 2020 BARNRUM STÄNGT & INGEN BARNPASSNING - GÄLLER ÄR TILLSVIDARE 

 

Barnpassning & barnrum

På Johanneslust erbjuder vi barnpassning för barn som är blöjfria. Våra barnrumsvärdar leker, ritar, pysslar och läser med ditt barn i barnrummet medan du passar på att njuta av egen träningstid. 

Läs mer >>

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. 

Intresserad? Kontakta Carolina för prisbild och tillgänglighet

Personliga tränare på Johanneslust

Billy Olsson - Johanneslust

Personlig tränare, gruppträningsinstruktör, gyminstruktör

Bredd och variation är viktiga nycklar för mig. Jag har motiverat och stöttat allt från gammal till ung, bowlare till löpare och allt däremellan. Har själv deltagit i såväl halvmarathon, Vätternrundan och tävlat i crossfit. 

Specialitet -allround

bo@malmo.friskissvettis.se 076-2090383

Billy
Josefin

Josefin Zetterström - Johanneslust

Personlig tränare, certifierad MammaMage-tränare

Jag arbetar målinriktat och med stort engagemang med att hjälpa dig att nå dit du vill, oavsett om det gäller viktminksning, muskeluppbyggnad, en hälsosam livsstil eller helt enkelt en bättre vardag. Efter två graviditeter insåg jag att det krävs en hel del tanke och fokuserat arbete för att komma tillbaka till en välfungerande kropp. Tillsammans bygger vi en harmonisk och funktionell grund, som kan ta dig dit du vill.

Specialitet - styrkelyft och fria vikter, rörlighetsträning, kostrådgivning, viktminskning, mammaträning under och efter graviditet

 josefin@funktionochhalsa.se 0708-963877

 

Här finns vi

Här finns vi