Utmana styrkan med Multifys skivstång

Multifys skivstång - Limited edition är ett allroundpass där du får möjlighet att utmana styrkan lite extra med skivstången som redskap. Basövningar som marklyft, knäböj och rodd varvas med kroppsiktsövningar, styrka och kondition.

Grand prix - anta utmaningen och häng på

En fartfylld utmaning för konditionen. Grand prix är en serie nya pass som dyker upp under året inom både Spinning och Indoor walkning. Passen presenteras i fem olika etapper där det också ingår en fysdel med kompletterande styrke- och rörlighetsträning. Självklart kan du välja att haka på enstaka etapper i utmaningen eller hänga med hela vägen in i mål. Det stora priset (Grand Prix) är varierad träning som håller i längden.

Hitta lugnet med Friskis Yinyoga

Efterfrågan på träningspass för att gå ner i varv ökar allt mer. Friskis Yinyoga - Limited edition är en lugn och återhämtande yogaform där vi stannar i varje position i några minuter för att stilla tankarna och utmana rörligheten i kroppen. Dra på dig raggsockorna och mjuka sköna kläder och landa in, tillsammans i grupp eller i hemmets lugna vrå. Det du behöver just nu helt enkelt.