• Ett träningskort
  • Tre anläggningar
  • Över 200 pass i veckan

Gymträning på dina villkor

I våra välutrustade gym hittar du allt hittar du allt du kan önska inom modern gymträning. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

PT-grupper

En PT-grupp är en sluten grupp med upp till 6 personer, som coachas av en PT vid 3-6 träningspass. Alla PT-grupper har syftet att både träna och motivera. Under ett pass får deltagarna personlig feedback från PT:n, samtidigt  som de kan dra nytta av gruppdynamiken och kraften i att träna tillsammans med andra. Det bästa av två världar!
Läs mer om våra PT-grupper här

 

Välj mellan 200 pass i veckan

Vi erbjuder över 200 pass i veckan i Aerobics, Box, Cirkelfys, Cirkelgym, Core, Cross, Dans, Flex, HIT, Indoor walking, Jympa, Löpning, Power Hour, Skivstång, Spinning, Step, Vandring och Yoga.

Barnpassning på City


Vår filosofi är att träning ska vara lättillgängligt. Vi erbjuder därför barnpassning i vår lokal i City, så att även du som har svårt att få barnvakt kan komma iväg och träna.

Läs mer om vår barnpassning här

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.