Landa in för att hämta ny energi

Energifyllt och flödande men också en möjlighet att få stanna upp och landa. Yoflow är en ny spännande nyhet i yogan. Här får du jobba i olika flöden där vi växlar mellan mjukhet och kraft. Yoflow är ett Limited edition-pass på besök under 2021. Du hittar det i Friskis onlineträning från slutet av december 2020.

Mer mjuk träning i en hård värld

I de speciella tider som råder är det många som tillbringat mer tid hemma och blivit mer stillasittande än vanligt. För att underlätta för fler att fortsätta eller börja göra saker som man mår bra av kommer nu nyheterna Stavfys och Stolsfys. Passen är extra bra för dig som är äldre eller av olika anledningar vill ta extra hänsyn till kroppen och sinnet. Du hittar passen i Friskis onlineträning i slutet av december 2020.

Träna ute är hetast på vintern

Vi tränar ute som aldrig förr och nu kommer populära Utefys i en ny uppdaterad variant. Utefys vinter är passet där du har chans att bli varm, flåsig, utmana styrkan och stabiliteten och njuta av att vara ute och träna i vintervädret! Precis som i den andra Utefys-passen får du rejäl träning för hela kroppen med klassiska och effektiva övningar som är lätta att haka på oavsett träningsvana.

Träning med nyhetsfeeling

Löpning cross byter nu namn till Utefys cross och kommer dessutom i en soft-version. I Utefys cross förflyttar du dig mellan olika stationer där du jobbar med olika styrkeövningar. Naturupplevelsen får du på köpet.
Under 2021 fortsätter vi också att fylla på med fler spännande träningsnyheter. Bland annat Mammapower som riktar sig speciellt till dig som nyligen varit gravid och fött barn.

Nu är vi igång med Spin watt!

Spin watt är spinning för dig som gillar siffror och ha koll på din träning. Med hjälp av wattmätaren kan du se hur mycket energi du producerar när du trampar under passet, alltså effekten av din träning. Eller helt enkelt– hur hårt du tar i.

Välj mellan Spin Korta intervaller watt, Spin Pyramid watt och Spin Spurt watt.

Nyhet – Pop up!

Vi dyker upp på lite oväntade platser utomhus för att komma närmare dig. Du bokar passet som vanligt via hemsidan eller i appen. Sök på ”pop up”. Håll koll på Instagram, Facebook och i schemat.

Vi ses!

Pop up Friskis&Svettis Uppsala

Läs mer om träningsnyheterna 2021