Vecka 23

I denna vecka har vi skickat ut ljudfil med Peters träning "Stol och styrka 1" till vår referensgrupp. Det ska bli spännande att få återkoppling på hur det går att ta till sig träningen!

Utöver det så börjar vi nu planera för att spela in podcast där vi kan berätta mer om oss och hur projektet En annan syn på träning utvecklas. Här sitter Britta och Josefine ock testar podcastutrustningen.

Syntolkning: bilden visar Britta och Josefine vid ett stort bord där ljudutrustning för podcast står uppställd framför dom.

Vecka 24

I veckan fick vi besök av Mårten från Exxentric som lät oss prova att träna med kBox. Detta är ett träningsredskap där du bland annat spänner fast dig och tränar från en fast punkt och använder viktskivor med olika övningar för ben- och bålträning. En bra utrustning för en person som har synnedsättning, lätt att hitta all styrketräning du behöver på en och samma maskin i stället för att gå till olika stationer i ett gym. 

Syntolkning: bilden visar Mårten som ger Peter instruktioner för att göra knäböj med en kroppssele som är kopplat till viktskivor.


Vecka 25

Det är rena rama tomteverkstaden här på Friskis Tyresö i sommarvärmen! Skönt att få iväg alla paketen innan midsommar! Snart hoppas vi att det dimper det ner en överraskning hos våra deltagare i referensgruppen! Lagom till att vi även skickar ut vårt försök nummer 3 på Poddträning som vi döpt till "Stol och styrka 2".

Syntolkning: bilden visar Peter och Josefine som packar ihop postpaket i konferensrummet på Friskis Tyresö.

Vecka 26

Veckan efter midsommar får vi äntligen lite tid över för att provspela in poddcast. Utomhus är det +30° Celcius och inne är det minst lika varmt men vi testar tappert vår ljudutrustning och lär oss klippa ljudfiler och lägga in musik i programmet. Om allt går som vi vill så spelar vi in skarpt vår första poddcast i september. Stay tuned!

Syntolkning: bilden visar Peter, Britta och Josefine som sitter vid ett bord med uppriggad ljudutrustning.