Vecka 34

Efter en skön sommarledighet så rivstartade vi igång denna vecka med planeringsmöte inför höstterminen. Vi fortsätter att anpassa vårt projekt efter rådande omständigheter på grund av Covid-19 pandemi och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vilket innebär att vi inte kan träffa vår seniora referensgrupp tills vidare. Vi vill dock fortsätta att aktivera våra seniorer på distans och planen är att fortsätta med röststyrd podd-träning. Vi tänkte prova zoom-träning och sen kommer vi börja med vår podcast i skarpt läge. Mycket annat roligt planerade vi även in ... Stay tuned!

Syntolkning: bilden visar Peter och Josefine som sitter vid ett stort konferensbord fyllt med papper och pärmar.

Vecka 35

Mycket planerande har det blivit och nu har vi också spelat in avsnitt 1 av vår podcast "En annan syn på träning". Så efter många timmar instängda i konferensrummet så tog vi oss ut på ett walk & talk-möte för att börja planera kommande poddträning nr 4  för vår seniora referensgrupp. Tyresöskogen visade upp sig från sin bästa sida i onsdag.

Om du är nyfiken på var du kan lyssna på vår podcast så kommer den snart finnas tillgänglig på Tyresöradion 91,4 Mhz och där poddar finns. Vi återkommer med lanseringsdatum!