Träna när och var du vill

Efter året som gått är det lätt att vara lite ringrostig. Passa på att testa något nytt, kanske hittar du en oväntad favorit? Som medlem får du tillgång till över 50 pass online. Häng på och kör allt från HIT och utmanande styrketräning till Jympa och skön Yoga.

Spana in vår onlineträning

Häng på ut!

Tveksam eller taggad? Oavsett hur du känner inför nystart ska det vara lätt att komma igång. Med himlen som tak är det bara du som sätter gränserna.

Du hittar all uteträning i schemat och tränar ute och online för endast 199 kr/månad.
 

Välkommen in

Hos oss hittar du ett stort utbud varierad gruppträning och modernt utrustade gym. Generösa öppettider och i höst är det proppat med grym träning. Vi är självklart rädda om varandra och anpassar verksamheten efter rådande läge, läs mer om det här. 
 

Provträna i två veckor!

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa! Har du aldrig varit hos oss tidigare kan du provträna i två veckor gratis. Kortet gäller från dagen du kommer in och tecknar dig och 14 dagar framåt. I provträningen ingår hela vårt utbud (förutom gyminstruktion) och du kan även boka dig på träningen.