Multifys och Multifys soft -
en energifylld träningsmix

Nya Multifys bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet. Enkla och tydliga grundövningar, med en twist.
– Ibland behöver det inte vara krångligare än så. Att träna varierat är också en av de viktigaste nycklarna för bygga upp kroppen på ett allsidigt sätt. Det ger hållbarhet över tid, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklingschef på Friskis&Svettis.

 

Få introduktion och inspiration i gymmet

Ny i gymmet? Boka en individuell gyminstruktion med en tränare! Vid träningstillfället skapar ni ett upplägg till just dig så att du får koll på hur du ska träna på egen hand. Du som är träningsvan och vill komma vidare kan också få hjälp. Du kan även få en gruppintroduktion till gymmet i en mindre grupp. Vi har även digitala kom igång-program för gymmet, tillgängliga tränare och PT

Digitalt kom igång-program för gymmet

Nu kan du även få en introduktion och tips på övningar i gymmet digitalt i mobilen. Det ena programmet gör du med gymmaskiner och det andra med fria vikter. 
Kolla in träningsprogrammen här

Mer på gång inom träningen

Sätt ihop din mix med korta pass
Nu skapar vi fler korta pass efter varandra i schemat för att skapa ännu mer flexibilitet för dig som medlem. Välj om du vill träna ett pass eller kör två på raken som en kombo. Från årsskiftet försvinner därmed följande kombipass: CirkelgymIW , SkivstångFlex, SkivstångIW, SkivstångSpin. Spana efter dem som individuella pass efter varandra istället. 

Jympa-utbudet uppdateras
Friskis jobbar hela tiden för att utveckla och vässa vårt träningsutbud. Nu har turen kommit till Jympan där några pass får nya namn och breddat innehåll till hösten. Allt för att fortsätta erbjuda en riktigt härlig träningsupplevelse och med musiken, energin och peppen från gruppen i fokus. Friskis jympa hetare än någonsin

Pass som byter namn
Inspiration gymintro byter namn till Gruppintroduktion och Utefys cross byter namn till Löpning cross. Passuppläggen är desamma, bara nya namn att hålla utkik efter i schemat vid årsskiftet. Under våren byter även inspirationspassen namn till Pass i gymmet. 

Pass som avslutas
Yoflow som varit ett limited edition pass på tillfälligt besök under 2021 försvinner vid årsskiftet. Kolla in våra andra yogapass här

Vi fortsätter att utveckla och se över vårt utbud. Många medlemmar och ledare uppskattar att träna pass med varierat innehåll och mycket energi – ett rejält fyspass. Därför satsar vi ännu mer på det och lanserar Multifys. För att inte ha för många liknande pass i vårt stora utbud är har vi plockat godbitarna från IntervallFlex, Modus och Utefys och satt ihop till Multifyspasset. Därav försvinner Modus, IntervallFlex och Utefys i början av nästa år och ersätts med Multifys som körs både ute och inne, med undantag för Utefys cross som byter namn till Löpning cross.