Här är våra Plaza-pass

Plaza styrka

Gillar du styrketräning i gymmet är det här passet för dig. Plaza styrka är ett tungt styrketräningspass där varje zon har sitt eget redskap: fria vikter, skivstänger, hantlar eller kettlebells. Upplägget med få repetitioner och tunga vikter gör att du kan utmana dig ordentligt.

Mer om Plaza styrka

Plaza cross

I Plaza cross delas Plaza-ytans fyra zoner upp jämnt mellan konditions- och styrketräning. Kombinationen av konditionsintervaller och uthållig styrka gör att du får schysst allroundträning med högt flås. Våga utmana!

Mer om Plaza cross

Plaza soft

Plaza soft bjuder på en kombination av konditionsträning och styrketräning med gymmets redskap. Räkna med extra tydlig och skön guidning till varje övning. Tyngd och hastighet väljer du själv, du har stor möjlighet att anpassa träningen efter dina förutsättningar.

Mer om Plaza soft

Vad är grejen med Plaza?

Magnus Strömberg, träningsutvecklare på F&S Riks lyfter fram fyra karaktärsdrag.

  1. Gymfeeling - Plaza är en del av gymmet. Det märks inte bara på ytans placering. Även redskapen är hämtade från gymmet. Du möter stakmaskiner, cyklar och löpband. Hantlar, skivstänger och kettlebells. Om du gillar gymträning kommer du att gilla Plaza. Dessutom är Plaza en perfekt port in till gymträningen, för dig som är sugen men inte tagit steget in.
  2. Struktur - Plazas fyra zoner ger träningen struktur. Det är tydligt var du ska stå och vad du ska göra. Hur länge du ska vara kvar i en zon ser du på ytans bildskärm med timer. Det här är träning för dig som gillar att ha koll på läget.
  3. Kvalitetsträning som inspirerar - Uppläggen i Plaza-passen är skapade med stor omsorg. Du får ett kvalitativt upplägg med smart träning. Övningarna är också utvalda för att komplettera varandra och skapa en härlig träningskänsla. Bli inte förvånad om du lär dig något nytt och får med dig inspiration till din egen gymträning!
  4. Träningsbubbla och gruppepp i ett - På Plaza får du gå in i din egen träningsbubbla och koncentrera dig på din egen upplevelse. Du behöver inte vara social och trevlig. Om du inte vill! För gruppen finns där och ger pepp, sammanhang och fokus. Plaza är individuell träning i grupp. Det bästa av två världar!