Därför justerar vi priserna

För att kunna ge dig ännu mer träning
Vi fortsätter utveckla vår träning, både på anläggningen, ute och digitalt, och gör successivt investeringar så att utbudet, utrustningen och lokalerna kan förbättras. Till exempel topprenoverar vi vår anläggning F&S City.

Passa på att upptäcka olika typer av träning och att få råd och inspiration av våra tränare i gymmet. Som medlem kan du välja på 1000 pass i veckan, 70 olika träningsformer, 16 anläggningar, utepass och digital träning

Ökade kostnader
Hela samhället påverkas av ökade kostnader till följd av exempelvis inflation och F&S Stockholm är inget undantag.

En ännu bättre medlemsupplevelse
Vi vill fortsätta leverera en bra medlemsupplevelse och erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. 

Behålla och etablera nya anläggningar
Vi vill behålla våra centrala anläggningar trots ökande marknadshyror samt kunna etablera fler anläggningar för att kunna ta tillgängliggöra träningen för fler.

Var med och påverka din förening!

Vi lyssnar på dig som medlem och har börjat arbeta systematiskt med att fånga upp dina åsikter, bland annat genom enkäter. Detta gör att vi hela tiden kan jobba med att förbättra oss efter vad du tycker.

Och glöm inte - du som medlem äger! Friskis&Svettis Stockholm är en ideell förening, vi har inga banklån, inga investerare och tar inte emot några bidrag. Hela verksamheten ägs och finansieras av dig som medlem. Det gör att du har möjlighet att vara med och påverka i vilken riktning din förening ska gå. Har du förslag på hur F&S Stockholm kan bli ännu bättre? Lämna ditt inspel här!

Frågor?

Om du har funderingar är du välkommen att kontakta medlemsservice eller prata med oss på anläggningen.