Kör IW i Friskis Go

Har du tillgång till en smartphone så finns det IW-pass i appen Friskis Go som du kan köra själv i gymmet. Du kan även köra passen via www.friskisgo.se.

Upptäck vårt utbud

I vårt breda utbud finns flera skonsamma och konditionsbaserade träningsformer samt softpass som du kan träna både på anläggning och online. Vi hjälper gärna till att guida dig. Du kan kan även få hjälp att komma igång i gymmet

Frågor & Svar

Varför avvecklas IW?

IW avvecklas eftersom vi ser att den totala medlemsnyttan blir högre av att ytorna används på annat sätt.

IW är en liten träningsform som finns med ca 14 ledarledda pass per vecka på två av föreningens 16 anläggningar, F&S City och F&S Kungsholmen.
Det är en mycket uppskattad träningsform som endast en liten andel av våra medlemmar tränar. IW-motionärerna står för ungefär 0,8 % av totala antalet besök i gruppträningen. När pass inte pågår står IW-salarna outnyttjade.

För att IW-maskinerna ska hålla F&S Stockholms standard behöver de bytas ut senast inför hösten 2022, vilket är en stor investering. Eftersom alla våra intäkter kommer från våra medlemmar måste vi säkerställa att resurser och träningsytor disponeras på klokast möjliga sätt.

Varför får spinningen vara kvar?

Spinningen är en stor träningsform med ca 230 pass i veckan. Spinhallarna hyrs även ut till företag, skolor och andra verksamheter. 

Varför avvecklas träningsformen med så kort varsel?

Att IW avvecklas redan den 1 juni beror på nuvarande IW-maskiners skick. För att hålla F&S Stockholms standard behöver de bytas ut senast inför hösten 2022, vilket är en stor investering. 

Vad kommer hända med ytorna där IW varit?

På City finns ett stort behov av mer gymyta. På Kungsholmen finns olika förslag på hur ytan kan nyttjas bättre.

Jag tränar bara IW, en unik träningsform, vad ska jag träna nu?

I vårt breda utbud finns flera skonsamma och konditionsbaserade träningsformer samt softpass som du kan träna både på anläggning och online. Vi hjälper gärna till att guida dig.

Har du tillgång till en smartphone så finns det IW-onlinepass i appen Friskis Go. Du kan även köra passen via www.friskisgo.se.

Du som vill komma igång och få guidning i gymmet kan boka en personlig gyminstruktion.

Vad gäller kring avslut av kort pga att IW avvecklas?

Vi har flera skonsamma och konditionsbaserade träningsformer i vår utbudspalett samt online. Vi hjälper gärna till att guida dig. Känner du att vårt övriga träningsutbud inte passar dig så har du möjlighet att överlåta ditt träningskort eller säga upp ditt abonnemang enligt ditt avtal.