"På Friskis går pengar, kärlek och engagemang direkt tillbaka till medlemmarna."

Var det självklart för dig att börja leda pass på F&S?

– Faktiskt inte, men idag är jag väldigt stolt över att tillhöra F&S. Jag har spelat volleyboll sedan jag var liten och jag vet vad det ger att vara med i en förening. Att få tillhöra något är så otroligt viktigt, säger Adnan.

– Att vara del av Friskis är att alltid ha tillgång till ett positivt sammanhang. Här finns en gemenskap som jag tror att vi är ensamma om. 

Nu efterlyser F&S Stockholm fler ledare med hjärtat på rätt  ställe – vad betyder det för dig?

– För mig är hjärtat lusten till träning, det är hela F&S grundidé. Min uppgift som ledare är att vi ska ha kul. Då kommer vi orka mer och vilja utmana oss mer. Vore det inte roligt skulle ingen komma hit – inte jag heller! säger Adnan och skrattar.

– Att ha hjärtat på rätt ställe är också att se människor. Som ledare har jag som uppgift att se alla; både de som älskar träning och de som utmanar sig själva till tusen bara genom att vara här. Alla är lika välkomna.

– Och så står hjärtat för den ideella kraften, fortsätter Adnan. Vårt syfte är aldrig att tjäna pengar och det genomsyrar allt vi gör. På Friskis går alla resurser, både pengar, kärlek och engagemang, direkt tillbaka till medlemmarna.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss via teamfunktionar@sthlm.friskissvettis.se