Hitta din träningslust hos oss

F&S Kista är en luftig, stor träningsanläggning med skön atmosfär. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I spinninghallen, cirkelgymmet och de två gruppträningshallarna finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Kista


Här finns vi

Här finns vi

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Babygym och barnrum

Barnpassningen är för tillfället pausad. I vanliga fall kan du ta med din bebis i gymmet under vissa tider. Vi har även ett lekrum för äldre barn och barntillåtna pass.
Ta med ungarna

På gång på F&S Kista

Hyr lokal

Flytta in hos oss!

Har du en verksamhet men saknar lokal? Hyr behandlingsrum hos oss! 

Läs mer

Nyheter

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på en av våra toaletter. Den har även extra utrymme för de av oss som behöver det.

Tillgänglighet

Tillgängligt för rullstolar. Hela anläggningen ligger i gatuplan, det finns rullstolsanpassad toalett med dusch. Anläggningen är väl anpassad för synskadade. Väggar leder från receptionen till omklädningsrummen och vidare in till gymmet. Genom gymmet löper en mjuk grön matta som är lätt att följa. En list leder vidare till konditionsmaskinerna. Vi har även blindskrift på vissa av våra skyltar, till exempel utanför toaletterna. Kom gärna förbi på en rundtur så berättar vi mer.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Emmy Rämgård