Du som medlem äger din Friskisförening, tillsammans med alla andra medlemmar. Det innebär att du kan lämna förslag för att påverka hur föreningen jobbar och utvecklas! Friskis&Svettis är en ideell förening. Mycket av vår verksamhet utvecklas genom medlemmarnas och funktionärernas engagemang. Allt bygger på personlig initiativkraft.

Gör din röst hörd

Vad vill du förändra eller förbättra? Vi lyssnar på varje idé och varje åsikt.

Årsmötet för stora beslut

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. Besluten som medlemmarna tar här styr hela din Friskisförenings verksamhet. Du som är medlem har rösträtt och rätt att lämna in motioner (förslag) om föreningens framtid. På årsmötet beslutas vilka som ska ingå i styrelsen och vilka uppdrag de styrelsen får. Här röstar du också om alla motioner som kommit in från medlemmar.

Styrelsen styr föreningsskutan

Styrelsen består av en ordförande och ett antal ledamöter. De ansvarar för att föreningens verksamhet drivs enligt de planer och mål som årsmötet (medlemmarna) har bestämt. De ansvarar också för att föreningen alltid tar tillvara på medlemmarnas intressen.

Friskis Södertäljes Årsmöte

Årsmöte 2021

 

Protokollet från årsmötet 2021

Presentation av styrelsen som valdes in.

 

När:  klockan 18:00 den 15 april.
Var: Digitalt via zoom.
Anmälan:  Anmäl dig via schemat på hemsidan. Bläddra fram till den 15 april.

 

Så här går det till 

1. Du anmäler dig via hemsida. 

2. Dagarna innan årsmötet kommer du att få ett mail av oss med en länk till zoom-mötet. Se till att du har rätt mailadress och telefonnummer registrerad hos oss och att du godkänner e-postutskick och sms. 

Så här ändrar du mail/godkänner utskick: Gå till schema/boka > Klick på Logga in (Kollar du på telefonen, klicka på ikonen föreställande en gubbe) > Uppe i  högra hörnet kan du sen trycka på din bild och välja mina sidor/profil. > På mobilen tryck på ändra personuppgifter, på datorn välj alla personuppgifter innan du väljer ändra personuppgifter > Kryssa i rutorna Samtycke, till e-post och samtycke till sms (behövs under röstningen). > Tryck sedan på ändra personuppgifter för att spara ändringen. 

 

Behöver du hjälp att ändra? Skicka ett mail till info@sodertalje.friskissvettis.se


Handlingar:

Förslag på procedurregler 

Förslag på dagordning.

Protokoll årsmöte 2020.

Verksamhetsberättelse 2020.

Styrelsens verksamhetsberättelse 2020

Årsredovisning & Revisionsberättelse   

Verksamhetsplan + kommunikationsplan 

Budget 

Valberedningens arbetsordning 

Valberedningens förslag 

Valberedningens rapport 

 

Presentation av föreslagen styrelse

Robert Nordström 

Chatarina Strömbäck 

Erik Engström

Ulla Lyreborg 

Frida Falk 

Nina Jernvald

Niklas Hoffström

 

Friskis&Svettis Södertäljes stadgar

Stadgar