Din uppgift 

Hos Friskis&Svettis Södertälje har vi flera roller du som blivande funktionär kan välja mellan. De vanligaste är:

Receptionsvärd

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Vi söker dig som som med ditt glada och positiva sätt kan få våra medlemmar att känna sig speciella och sedda. Som receptionsvärd behöver du vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och ha förmågan att kunna ta egna initiativ. 

Barnvärd

Som barnvärd är du ansvarig i barnrummet under vår bemannade barnpassningar. Som barnvärd gillar du självklart barn. Du bjuder på dig själv, skapar trivsel och aktiverar barnen. Du har tålamod, och är en varm person. Du får barnen att le och föräldrarna att känna sig trygga.

Vi kommer att begära in utdrag från straffregistret från samtliga som rekryteras till uppdrag inom vår barnverksamhet.

Vaktmästare

Som vaktmästare sköter du om gymmet, genom att serva/laga träningsutrustning och sköta underhåll i lokalen. För rollen som vaktmästare behöver du vara händig, flexibel och social.

Gruppträningsledare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda gruppträningspass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Tränare i multihall

Som tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning i gymmet. Du genomför instruktioner och finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en övning. Du bidrar till en schyst stämning och kultur i gymmet.

Övriga funktionärsuppdrag vi har är:

Styrelse, valberedning, lokalgrupp och It.

 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag. Uppdragen är ideella och vi ser helst att du har varit medlem hos oss i 6 månader, känner till och gillar vår träning och delar våra värderingar.

 

Åldersgräns: För att bli ledare behöver du vara minst 18 år och du behöver vara minst 16 år för att vara värd. 

 

Vill du engagera dig? 

Just nu har vi ingen rekrytering igång. Men är du intresserad av att bli funktionär, eller få mer information kan du höra av dig till Info@sodertalje.friskissvettis.se.

 Nu rekryterar vi!

Nu rekryterar vi!

Nu rekryterar vi receptionsvärdar.
Nyfiken på att bli en del av vårt funktionärsgäng?

Läs mer